Приписаха думи да баба Ванга - била предсказала ядрена катастрофа през 2023 г.

Европа

Приписаха думи да баба Ванга - била предсказала ядрена катастрофа през 2023 г.

8743
на 23.09.2022
Приписаха думи да баба Ванга - била предсказала ядрена катастрофа през 2023 г.
Автор:   ПИК

Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Това предсказание е приписвано на баба Ванга, става ясно от материал, публикуван в британския вестник "Сън".

препоръчано

От изданието на Острова посочват, че българската пророчица никога не е правила официално предсказания и че никъде няма записани такива, като се позовават на разкази на случайни хора.

Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, посочват още от "Сън".

В сряда руският президент Владимир Путин излезе със специално обръщение, в което обвини Запада за войната между Русия и Украйна. Той обяви частична мобилизация в Русия и заплаши НАТО, че Русия ще използва всичките си налични оръжия.

"Гражданите на Русия могат да бъдат сигурни, че териториалната цялост на нашата родина, нашата независимост и свобода ще бъдат осигурени, отново подчертавам това, с всички средства, с които разполагаме. И тези, които се опитват да ни изнудват с ядрено оръжие, трябва да знаят, че розата на ветровете може да се обърне в тяхната посока", се казва в изявлението на руския президент.

 

 
 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа 22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа
ПИК TV x
ПЪЛЕН ХАОС В ПРОУЧВАНИЯТА! Маркет линкс при 80% паралелно преброяване: Слави и Стефан Янев остават под чертата! Никой не знае с колко печели ГЕРБ (НА ЖИВО) ПЪЛЕН ХАОС В ПРОУЧВАНИЯТА! "Маркет линкс" при 80% паралелно преброяване: Слави и Стефан Янев остават под чертата! Никой не знае с колко печели ГЕРБ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 210
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това