Вход
София
Времето в София -4 o C

Присъдата за Борисов в полза на Елена Йончева е политически шамар на Лозан Панов

Присъдата за Борисов в полза на Елена Йончева е политически шамар на Лозан Панов

на 10.01.2020
360434
83
Присъдата за Борисов в полза на Елена Йончева е политически шамар на Лозан Панов
10.01.2020
83
360434

Борисов е осъден окончателно да плати на Елена Йончева 5000 лева.

Това е върховен цинизъм и демонстрация на пристрастност от страна на грантовоядния български съд, подчинен на опозиционния деятел Лозан Панов. Присъдата очевидно е политическа, назидателна. Отмъщението на маргиналите от ДеБъ.

Борисов изговори публично един общественоизвестен факт. През мандата на Станишев любовницата му Елена Йончева бе фаворизирана журналистка, държавата плащаше огромни суми за нейните трансгранични обиколки, ангажираше ресурсите и на разузнаването, и на дипломатическите служби, за да я подпомагат в работата й.

Къде е излъгал Борисов? С какво я е обидил? Цялата телевизия знае истината.

Сега Йончева минава за онеправдана и оклеветена, вместо най-после да й бъде предявена мярка за неотклонение по обвиненията за офшорни контакти с Цветан Василев и участие в източването на на КТБ.

Мерзка история, мерзък съд, която няма общо с обективността.

Сподели:
Напиши коментар »
(83)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
АМИ ТО ТАКА ВСЕКИ ВТОРИ ЩЕ СЪДИ ВСЕКИ ПЪРВИ НА УЛИЦАТА , ЧЕ СЕ БИЛ “ ПРИПОЗНАЛ В НЕЧИЙ ДУМИ “....ЗАЩОТО БОРИСОВ НЕ Е СПОМЕНАЛ ИМЕНА ....А ВКС Е ДРУГАРСКИ ЧЕРВЕН СЪД ЗА РАЗПЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА . ДИШЕВА И ПАНОВ ...ПОЗОР ЧЕРВЕН !
3
Йончева грозната коза ще си намери майстора. ГЕШЕВ СПИШ! Кога ще видиш сметката на крадливия дебил
4
Без да са му намазали cвинктepa .....и хоп! А-а-а-а-а!
5
УТРЕ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ПРЕПОЗНАЕ В ДРУГИ ДУМИ И ТАКА ЩЕ ИМА РАЗПАД НА ДЕМОКРАЦИЯТА ...ПАНОВ И ДРУГАРИТЕ ТОЧНО ТОВА ЦЕЛЯТ ...!
6
отговор на коментар
пик прави пореден кавал на боко
7
Господа от сайта, ТИКВАТА е казал, че държавата е давала и още дава милиони на Е.Йончева!!!!!!!! Ами да покаже документи, бре.Какъв е проблема?! Явно всичко са лъжи на ТИКВАТА.Сега и ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ще го съди, за "ПАДНАЛИТЕ" САМОЛЕТИ и ВЕРТОЛЕТИ!!!!!!!!! Тоя човек НЕ ЛЪЖЕ САМО, КОГАТО СПИ.
8
Данке Данкеее до вчера правеше с*ирки на Нено днес на Боко...
9
Около Нинова е цяло ято лешоядки ненаяли се!БСП-ОПГ е грабител на България и трябва да се забрани като престъпна организация!Има ли ръководител от Позитано,който да не е престъпник, а касата поверена на Кико Контрабандиста с ВЕИ-тата,Лечева на Манол Велев - сервитьор в кафе-аперитив станал мултимилионер,заграбил дори 16000дка на Зографския монастир?Където се заровиш на Позитано, все далавераджии!За какво застреляха мъжа и ?С депутатско място ли я накараха да не търси отмъщение?Какво стана с 16 хиляди декара гръцкия полуостров Халкидики,който е собственост на Зографския манастир и курортния комплекс?За казината не се пита.Как от сервитьор в кафе-аперитив се става мултимилионер и съветник на Президент на БСП? Тази другарка най-добре да мълчи,защото е от породата на Нинова Импекса!
10
Авторката на статията си мисли,че съдът дава присъди и тълкува законите както бащицата ги тълкува.Съдът е обвързан в решението си с това,което пише в закона и не може да обвинява невинни или да оневинява виновни.Писания като това рушат институциите,на които се крепи една държава.
11
Е С ТАКЪВ "НЕЗАВИСИМ СЪД" КАК ДА ВЪРВИМ НАПРЕД И НАГОРЕ.... СЪЩАТА РАБОТА КАТО ПРЕЗ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ.... С ЕДНО ТЕЛЕФОНЧЕ И НЯМА ПРОБЛЕМ... БИЯЧИТЕ,УБИЙЦИТЕ И ПИЯНИТЕ АВТОУБИЙЦИ ДОКАТО НЕ СЕ ЗАТРИЯТ САМИ ЗАТВОР ЗА ТЯХ НЯМАШЕ.
12
Както винаги съм писал Комуне Комунето око не вади, камо ли на една кучка. Сега да не излезе, че тая марда не е крала и, че не са си бъркали в дупките с СС Момата. Трите къщи за гости сигурно са законни както и откраднатите милиони долари от Импексовото дружество, от Импексовата разгонена свиня...
13
Идва времето когато на Мама Кучка това ще и излезе през носа . Делян Добрев е завел три дела срещу нея . Чака се снемане на имунитета и за да отговаря и за парите които „ сви “ от КТБ . Тогава ще видим как другарката с змийските очи колко ще се радва .
14
Не харчите ли пари за нов правителствен самолет, не се ли разхождаш с джипа насам, натам?
15
нормален човек в БГ, който да не знае, че банкянската мутра Боко е ПАТАЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ
16
примирете се , защото повече никога няма да видите власт.Избирателите разбраха що за джендъри сте . На вас не може да се разчита.
17
Решенията на съда СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, А НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ, има право на обжалване, и да не би Лозан Панов да е съдията постановил присъдата та пишете глупости, значи по вашата логика не Иван Гешев е издал заповед за задържане на Нено Димов , а Борисов.
18
разбраха , че няма как Елена да е източвала КТБ , давайте пик може да има още 2-3-ма идиоти които дави се вържат
19
Кой е господин Лъжа? За 2 път го съдят отговорете стига сте мълчали или се страхувате да кажете истината пикаджии
20
Дайте да видим съдебното решение, след като можем да четем обективните анализи на Пик, че се справим и със съдебен акт... И всеки знае, че Лозан Панов диктува и на гробалното затопляне, ураганите и т.н.
21
Никога не е виновен Боко! Виж, Лозан Панов - може! Жалки сте...
22
Вашта мама ГEPб-epacтка - водача на Шaйката ви е вече съдебно доказан клеветник и нема какво да квичите и гърчите!!!
23
По добре да си умен и красив отколкото грозен и глупав...
24
БЕ и авторката е к...а и го знаят всичките и съседи, но ако и го кажат ще ги осъди защото не виждат 5 лв., които и остават на масата! Невинен до доказване и слава богу, че с този дикататорски режим
25
Това говедо Лозата, слуга на вибратора, кога ще осъди онова полу пиратче полу БСПеерастче, дето я нарече КУЧКА.
26
ИМУНИТЕТА И Е СВАЛЕН НА НЕЗНАЕЩАТА ЧЕ КТБ Е ФАЛИРАЛА... АХ КАКВИ ЧЕСТНИ СИНИ ОЧИ... СЕГА ПРОСТО СЕ ИЗГОТВЯ С НАЙ-ГОЛЕМИ ПОДРОБНОСТИ ОТ СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА ОБВИНИТЕЛНИЯ И АКТ... УЧАСТВАТ И ЧУЖДИ СЛУЖБИ,ЗАЩОТО СА ЗАМЕСЕНИ ОФШОРКИ .
27
Към грозен и глупав, бих добавил колхозник, арогантен неграмотник, невеж - основна подправка на ония 80 процента... Важното е, че кълвете на кюспе, виж нас ни хранят вашите наеми... Благодаря ви Д*били
28
Когато и да напсуваш една червена кучка или един БСПеераст като тебе, това не се брои за клевета защото са извън закона!!
29
отговор на коментар
Минко 26: нещо за Полфрийман да из*акаш мъдро прайдаджийче от ДеБъ???
30
До 16. Вземи да се обесиш помияр нещастен
31
Да СЕРА на този съдебен състав. Толкова от НЕлустрирана държава!
32
Данке, ти и Педялко по един политически член да ла@нете и да го смучити до изнемога!
33
и не...бе.миски. И няма къща в Барселона
34
Лозан Панов ли е осъден за опашата лъжа или Борисов
35
Ако си убил една мутра , значи животът ти не е минал напразно !
36
А такааааа......разбра се вече,че Боко Тиквата от СИК е мръсен,долен клеветник и лаладжия,който фърля кючеци както му отърва......да му мислят ПИКинезите дето му свалят звезди .....Нидиеялко с офшорката е наред.....анадънму ве залупени шайкаджии ади джа и зиг хайл от Фолксваген
37
Смешен плач!Но...благодаря ви!Спомагате много за намаляване на 80тях %,като четат писанията ви.
38
Елена Йончева е завършила журналистика в Москва преди 1989 г. и с привилегията на баща си. Кариерата и в БНТ отново е резултат на налаганото мнение, че е добър репортер. Екипите, които са работили с нея, твърдят че самочувствието и е по-голямо от възможностите. Филмите и са колективна продукция, с която тя претендира. Репортерските и удари са резултат на невидими сили, които остават непознати за публиката. Тези, които идват тихо и си отиват бързо. Борисов е политик, който се наложи на политическата сцена. Елена Йончева няма бъдеще нито като евродепутат, нито като политик. Остаря и креватните и подвизи повече не могат да я спасяват. Най-вероятно вече си търси заможен съпруг, който живее на Запад и ще емигрира след на мандата си в Брюксел.
39
Дефицитът на справедливост при решаването на този съдебен казус е резултат от съвместните действия на коалицията БСП и ДСБ !
40
Написаното не представлява СВОБОДА на словото, а продължаване клеветата. Изборът е на Йончева ,но и на ВКС !
41
отговор на коментар
Авторкарката на МНЕНИЕ си мисли че съдът взима правилни решения .ДА АМА НЕ след като един съд върна едно решение за вписване два пъти и мотивите бяха оборени третия отказ беше ,че вече е ИЗТЕКЪЛ СРОКА НА СВИДЕТЕЛСТВОТО ЗА СЪДИМОСТ на едно от лицата.Така че си запази МНЕНИЕТО за себе си.
42
Ееееех този Лозан Панов, здраво ви бърка в оптикомените ви души!!! Дъртляка от Банкя ди мисли, ме може да лъже и плюе по когото си иска, но има и независими съдии, съдят обективно. За втори път съдят дебелия лъжец и ше плаща. На него му дреме, ще плаща от откраднатите народни пари, бълха го е ухапала. Парите са нищо но факта, че е осъден е показателен. Той лъже навсякъде, по всякакви поводи, просташки, нагло и безобразно!!! Прекали с Йончева и други, които също трябва да му заведат дела и да бъде осъден. Той няма да разбере, но това са звучни шамари по него и фалшивият му имидж на велик българин. А всъщност е един страхлив мишок.
43
Данке, ами Борисов си лъже по цял ден и непрекъснато всички българи. Да се благодари, че само 2 пъти е осъден за лъжа, щото можеше много повече. И какво става, оказва се, че Премиерът ни е доказан лъжец. А който лъже значи нещо крие и прикрива, а токасае милиарди изчезнали, които уж били за народа и държавата ама отишли в сметките на тарикати и престъпници
44
Дебелата Данка дава оценка за съда, не за друго, а за това, че на петминутката при мас--тията е получила указание да напише нещо по тази присъда. А пи--ч-ката се е престарала и написала г-ъ-з-о-измислица. Там така се пише, защото са все хора на Н-е-д-ь-о г-ъ-за. В последния момент се сетила да разкраси творението си и прибавила "Лозан Панов". Самовъзхитила се от досетливостта си и пуснала тежък облак газ от г-ъ-з-а си, който размирисал цялата редакция и околностите, та чак до касиерката на пиара на МС.
45
Никой не очаква от мутри да говорят истина, ама чак пък да крадат с милиарди.....
46
Heдялко е осъждан 28 пъти за клевети, обиди и окепазяване. В момента срещу нехго вървят 93 наказателни дело от общ характер. Пак за окепазяване. Най големият граждански иск е от приятелката на арх. Игнатов - 1 000 000 лева. Тиквопитека е втори, след Heдялков. В последните 11 години Фукарапитека е осъждан 7 пъти, а с последната присъда от Йончева - 8 пъти. Спомняте ли си какви повърни бяха изписани тук от Heдялко и от Рудолф, когато Фотопитека каза за Йончева - " Таа е земала милиони за ино интервю, защото мъжо и беше примиер". На трето място по присъди е Рудолф, при него резултатът е скромен - 4 пъти. Обърнете внимание, тези тримата пoмияpи си позволяват да налазват личните животи на публично известни хора. Тези олигофрени искат да ни поучават и назидават.
47
Като Йончева е уж такава и онакава според този жълт кенеф , защо мутрата от СИК и подчинената му власт не я осъди , а стана обратното ?
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Присъдите не се коментират, а се изпълняват, казах !!!
50
ЗА ЧАКЪРОВ, ЗА АЛО ВАНЬО, ЗА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ РАЗХОДИ С ФАЛКОНА С ФОЛК ПЕВИЦИ И ДР...
51
Да ви е........м..................червени олигофрени! Три пъти затрихте хората а искате четвърти път!
52
винету при маниту...още малко търпение
53
Пуснахме им...Аз не знаех какво имат , като документация и попитах колко ще струва за тия pr- ки доверени МЪЖЪТ.
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
В твоя сайт всеки ден чепката вълната на Йончева заедно с Рудолф-Трудовака. От време на време ви помага на бай Миле чирака. Елена крала, имала къщи за гости, две летни къщи край морето, взимала милиони от БНТ и о ще и още. А в същото време осъдиха този от чийто гъз не си изваждаш езика. Питам, що така бе Пyтьo ?
56
Тиквата не е вечен! Много се радвам, че има и смели съдии! Боко лъже безогледно вече 10-15 години! Лъже за всичко, като започнеш от неговата и на семейството му биография и свършиш с това колко километра газопровод изграждаме дневно. Но докато за първото нашия прост народ му вярва, за последното (7км на ден) Путин много му се смя, даже и след намесата на преводача. Но това е Борисов, той ще бъде такъв до края. Въпроса е защо ние му вярваме и чакаме някой отвън да го свали? Явно си го заслужаваме.....
57
Севда му стига.Що за питания?!Няма да я преназначават.
58
отговор на коментар
БАЙ ИВАНЕ,ЕПМ
59
първо комунделите след това циганите
60
Съдът, за разлика от други институции, отговаря за решението си и го взема само въз основа на Предявени Доказателства. Ако има такива- но да бяха показани и решението щеше да е друго. Съдът не може да решава без писмени доказателства.
61
О, ужас! Стига с тоя Борисов,бе.Такъв отявлен циник и лъжец вече 10 години ни управлява на принципа ,,проба-грешка,, и ,,ако мине,,. Много пъти съм казал,че когато ,,Бай Бой,, каже ,,добър ден,,, обърни се и погледни Слънцето!Сега очаквайте от него поредното замитане на голям проблем!Започна се с това че откровено излъга превозвачите, които бяха в готовност за протест и лекичко спаси правителството поне до края на пролетта.Долнопробни ,,шайкаджии,, , ,, Главанци,,!
62
Абе, Не-дeл-чy, пиле недолюбено, защо, бе, джанъм, продължаваш да се подписваш с женски псевдоними, бе, душо? Всички знаем, че ти си Дaн-ka, ми що те е страх да си излезеш с името и да речеш, че обичаш тиква, но най-паче любиш Tиkвата? Дописката ти е в стил "Работническо дело", ранните 60 на миналия век. Но сега сме XXI век, вече не е срамно да си на другия бряг, кажи си, ще те разберем!
63
отговор на коментар
Добре де, къде са доказателствата? Това малко като къщата на ББ в Барселона. Има ли или и тя е като офшорката на Йончева?
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
Видяхте ли си "любимеца народни", псевдодемократи и псевфопатриоти? Затова, че тази гербовистка свиня си мислеше, че е безнаказан , следва и най жестоката санкция! Лично българския народ ще му я "връчи"! А за да тържествува истината, следва и да бъде сурово наказан - така както повелява истинската демократична система, а бе "милиционерската демокрация"
66
Допълнителни или основни доходи чрез почасова работа онлайн от вкъщи. Въвеждате 3-цифрени кодове в сайт за платени реклами. Всичко от което се нуждаете е достъп до интернет. Единственото условие е да натрупате $150 преди първото теглене, което става за 1-2 часа. След това на всеки $5 може да теглите печалбата си към картата или друг метод по ваш избор. https://ezomoney.xyz/2849517136229/
67
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
68
Да влиза в затвора, където му е мястото, да го правят Булка с Букет!
69
ИЗВОД:ВСЕКИ ПРОЧЕЛ ПОВЕЧЕ от ЕДНА КНИГА, може да ОСЪДИ Борисов!?
70
отговор на коментар
ЕПМ
71
От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
72
ТОЙ/ТЯ/ ЩЕ НАБЕРАТ СКОРОСТ/ИМАМ ПРЕДВИД Г-Н ГЕШЕВ И ПРБ/.МАЛКО ТЪРПЕНИЕ...
73
Данка Нед'одял'кова. Мъка!!
74
Споко другари от Пик-так медия. Скоро излизат много разкрития по закона РИКО, ще бъдат разсекретени много ошфорни сметки на управляващите и на бизнесмени близки до тях. Тогава какво ще пишете, че пак не е истина.
75
Бат Лозан защо не е ходил войник? Сещате ли се?
76
отговор на коментар
Я ме подсети при кой главен секретар, а впоследствие при кой министър на Вътрешните работи ставаше разчистване на сметки с мутри? И обезщетения, определени от Европейския съд за нанесени вреди от държавата през чие управление са изплащани най-много,а?
77
отговор на коментар
Хубаво би било да се случи това , което казваш приятелю, но там е номера, че отвън има кой да ги покрива. Изваждат се сметките само на неудобните, тия които са им удобни в момента, ще си държат сметките абсолютно покрити и никой няма да ги разсекрети. Демокрацията която ни предлагат е- свобода за тия които са ни удобни и съд за тия които не са, това не е "лошия " комунистически Китай в който ги прибират веднага щом ги хванат за корупция. ето за това Китай вади очите на всички и вече светлинни години преди целия свят. А не тук си плюем и си приказваме, а нашите управници се гаврят с нас. Време е да се хване винкела и без Пернишка сурвакница нещата няма да се оправят.
78
Борисов не е осъден, за това, че е твърдял, че Елена Й. е фаворзирана, а за недоказани твърдения, че държавата й е давала милиони просто ето така. Никъде няма по документ да е записано че държавата подарява милиони на Е.Й. всичко тя си го е купила, така че думите на Борисов са клевета. Борисов не мисли какво говори.
79
ДЕЗИНФОРМИРАТЕ С ТАЗИ СТАТИЯ,ЗАЩОТО: НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПРИСЪДА ПО НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО,А ЗА РЕШЕНИЕ ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО.РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА.ЖУРНАЛЯТА СА НЕГРАМОТНИ ЮРИДИЧЕСКИ И ТОВА Е ВИДНО ЗА СЕТЕН ПЪТ!!!!!
80
៉៌៌៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៌៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៌៌៌៌៉៉៉៉៉
81
В цял свят, съдът и съдиите са едни от най уважаваните институция и хора. Решенията им не се коментират и подлагат на съмнения. Само тук в България, жълти медии непрекъснато плюят по съда.
82
Абе нали всичките платени тролове и “безпартийни“ журналяги ревяхти,че България била на хиляда и първото място по свобода на “словото“,че Борисов е най върлия мафиот в Европа,най голямото страшилище на Балканите,много “тъп“ и “див“ индивид,ламтящ за пари,крадящ едва ли не от всяка бабичка дето продава последните си буркани с трушия на женския пазар,да не говорим за магистрали,жп.линии,мостове,зали??!!Кое е вярното,че аз нещо жевотът не го май разбирам??!!Представяте ли си ако всичко това да е вярно??!! Че тя тази к,учка Йончева направо да я съжалиш?! Ами,че такъв “див., “алчен“ и какъв ли не мафиот,да го “осъдиш“ и да му вземеш и 5 лева,не 5000?!! Ми та той ще я закопае жива в затворен метален ковчег или ще я нареже на 1милиметрови филийки с микротом??!!Не знам,ще гледаме майтапи,ако са верни всичките тези неща за Борисов?! Очаквам некоя комунега сериозно да го ядоса и накрая да скъса синджирът ,та да ви поразкаже игриците на вас червените бандюги и на баш тарториците ви!!!
83
Чакаш ли лисицо червена с малки цици,да паднат на коча м,дити да ги изядеш??!!Чакай,чакай,ама да ни умреш от глад,кат та мини кака Курни на девалвирани рубли,че Бойко пак шъ и резни субсидиите!!Видя са,че кат отпусна въжето и пак зехти да виити и да лайти по ляба си!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5810
архив

В родилния дом лекарят сащисан открива, че на едно от леглата лежи мъж: – Ама вие какво правите тук? – Ако искате вярвайте, докторе, но всичко започна от миенето на чинии…

няма нови новини
Днес: 272
hot
най-четени новини в момента
сега
2407
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Тези три зодии преживяват чудеса всеки ден
x