ПРИ КОМШИИТЕ: 4,4 по Рихтер стреснаха хората в Кахраманмараш

Европа

ПРИ КОМШИИТЕ: 4,4 по Рихтер стреснаха хората в Кахраманмараш

6545
преди 5 часа
ПРИ КОМШИИТЕ: 4,4 по Рихтер стреснаха хората в Кахраманмараш
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Земетресение с магнитуд 4,4 по Рихтер е регистрирано в окръг Кахраманмараш, Югоизточна Турция, предаде Дирекцията за извънредни ситуации и борба с природни бедствия към президентството в Анкара (АФАД). 

препоръчано

Според информацията, предоставена от обсерваторията Кандили към истанбулският университет Богазичи, земетресението е станало в 14:41 часа. Обявената дълбочина на труса е 10,53 км., предава "Марица“.

След земетресението турският министър на вътрешните работи Али Йерликая направи следното изявление в своя акаунт в социалните медии: “Земетресение с магнитуд 4,4 по Рихтер е било с епицентър  Дулкадироглу, на 27 км от окръжния център Кахраманмараш. АФАД и всички екипи на съответните ни институции незабавно започнаха сканиране на терена“.

Към момента няма информация за ранени и сериозни материални щети. Някои граждани обаче излязоха на открито, подплашени от земетресението, в очакване на вторични трусове. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК