Вход
София
Времето в София 11 o C

При соца демократът Иво Инджев беше агент на ДС

При соца демократът Иво Инджев беше агент на ДС

на 02.04.2018
80504
38
При соца демократът Иво Инджев беше агент на ДС
Автор: "Ретро"
02.04.2018
38
80504

Много е лесно да се приказва на едро, без да си видял, без да си чул и без да си прочел. Някакви индивиди тия дни пак плюеха по Тодор Живков. Простено им е. Те не знаят, че по негово време Иво Инджев бе журналист в Ливан и агент на Първо главно. Не знаят, че Иван Костов стана асистент по политикономия. Не знаят, че днешните либерасти и демократи бяха членове на БКП, а родителите на протестърите - партийни функционери. Не знаят, че всичко беше безплатно. Безработица нямаше. След пет години работа ти даваха и апартамент.

Някои по-нахакани идваха за софийско жителство в „Кремиковци” и пак апартаменти им даваха. Спокойни години си бяха.

Нямаше ЧЕЗ, а токът и парното бяха 5 лева накуп. Гинка тичаше след патките в пазарджишките села. На 9 септември днешните демократи и американски мекерета викаха най-силното ура.

 

Милка МИХАЙЛОВА, София

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
Има какво да се добави за приватизаторите и настоящи членове на десницата.Имаше морал макар и фалшив.
2
друго си беше в Партията.И какъв секс само прайхме....,Пък сега-няма!
3
Може би, но др. Бойко Борисов, член на БКП от 1978 г., никога не е бил сред тях. Той винаги е давал за пример др. Тодор Живков и се е учил от него. Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава още лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова, внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков, депутат от БСП и бивш министър на правосъдието. (http://e-vestnik.bg/10759/koy-slozhi-pametnika-v-pravets-i-vazrazhdaneto-na-kulta-kam-zhivkov/) С радост и гордост даже бихме могли да заявим, че продължител на делото на др. Тодор Живков се явява др. Бойко Борисов.
4
Г-жо Милка, това не е вярно! 1986 година парното на двустаен апартамент и топла вода беше 25 лева и важеше за всички двустайни апартаменти,13 лева на едностайни.Студената вода беше 5 лева на апартамент,нямаше водомери.
5
В тоя ред на мисли бих искал да попитам съответните отговорни другари и другарки: Как може излъчената от БСП вицепрезидентка Илияна Йотова да пада на колене пред руския патриарх Кирил (офицер Михайлов от КГБ) и да му целува ръка, а по време на клетвата си нито да се поклони, нито да целуне ръката на българския патриарх Неофит (и как може синът й да учи в Англия, а не в Русия, след като толкова се прекланя, буквално, пред руския свят ...)?!?; Как може знатния свинар и червен олигарх Георги Гергов да стане собственик на курортната база на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена” („Слънчев ден”), да стане собственик на ЦУМ, на Пловдивския панаир, на хотел „Ленинград” (сега „Санкт Петербург”), да стане шеф на БСП Пловдивска област, да стане руски гражданин и на президентските избори за Путин да каже: „Гласувах за бъдещето на Русия.”; Как може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи „Техноимпекс“ и да стане престъпно-разбойническа приватизаторка?; Как може Николай Банев, на когото баща му е най-младият официално признат за „активен борец против фашизма и КАПИТАЛИЗМА“ (ятак от 14-годишен), да стане един от най-големите КАПИТАЛИСТИ и то чрез костовистка приватизация?
6
Аз ходех на работа само да изклецам секретарката. Ех, славни времена бяха. Сега станах капиталист. Обаче вече не ми става. Уволних секретарката. Назначих си един резак да ме клеца отзад. Ех, какви времена настанаха.
7
иво инджев е неприятен тип... лисугер, ако се изкажеш в сдухания му сайт за нещо, което му пречи, веднага ти пуска имейла, за да могат десетината му последователи да те ръфат... гаден доносник си иво инджев.
8
Защо пак се захващате с агент"Ивайло",той завалията след разгромната победа на Путин не може място да си намери, ръмжи, плюе, от злоба ще се задави, ама трябва да му влезем в положение за изпълняваните платени ,политически пъръчки,нали и той семейство храни, пък и морала не се яде!
9
комуне да се засрами и морал-нанай.
10
Cъвършен Минетмайстор!
11
Леле не ми се мисли, ако част от децата на шизито Ивайло Инджев, от чиито децки той живее, са наследили и болестното му състояние, което както е извество върви по наследство. Бррррррррррр......
12
Все съм виждал и чувал "комунисти" които плюят бившите си съпалтиици, но такъв жлъч и умраза не си приставях , че съществува!!! Да, така правят предателите . Но всички знаят, че действията им се удобряват от господарите им, но в същото време ги и ненавиждат. Та кой ли харесва предатели??? Ей Инжев!!!! Ти си негодяй!!!!!
13
Обичам мизерните душици на червените изроди, обичам всички полухора с партийни книжки от БКП, Обичам и престъпниците от ДС и големите близачи от културата, особено бащата на собственика от Бургас, който всъщност не е от Бургас, а е македонски дегенерат, заселил с в Бургас с едничката цел да предава комунисти, но не от тези с билетчетата от 4 ст., киселото мляко от 24 ст. или сметките за ток от 5 лева, а онези, които бяха избити, защото дядото на собственика, неговият баща и останалата пасмина, днес трябва да са богати капиталисти, също като изрода от ДС Сливо Минджев - подобен по произход дегенерат и помак.
14
В ИСТОРИЯТА СИ БЪЛГАРИЯ ПРИ СМЯНА НА СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ НАЙ-МНОГО Е СТРАДАЛА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ. ОТ ФАШИСТ СТАНАЛ КОМУНИСТ ПОСЛЕ ОТ КОМУНИСТ СТАНАЛ КАПИТАЛИСТ. ТАКА Е БИЛО, ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НАРОДА ДОПУСКА ПОДОБНИ ДА УПРАВЛЯВАТ И ГРАБЯТ.
15
По делата им, ще ги познаете.
16
БРАВО, авторката М.Михайлова толкова точно е изчерпала проблема на проблемите ,че за мен остана крясъка : "30 ГОДИНИ ГЛАД И МИЗЕРИЯ С Т И Г А Т"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
18
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
19
Да живее Боко тиквaта - потомствен антикомунист и евроатлантик, Да живеят също Мартин Димитров и Радан Кънев.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
При ЛОШИЯТ комунизъм бай Иво бе получил четиристаен апартамент, може би защото бе женен за ГДРейка или по други причини (?),но най-редовно ни убеждаваше, колко лошо нещо е капитализма.
23
МИНЖЕВ ЗАБРАВИ КОГА НИ УСПИВАШЕ ПО ЕДИНСТВЕНАТА ПЪРВА ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ.С МНОГОТО ХВАЛЕБСТВИЯ КОИТО УДРЯШЕ НА БКП И ПОСТОЯННО НИ НАТРАПВАШЕ ЧЕ КПСС И БКП СА КАТО СЛЪНЦЕТО И ВОДАТА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО. ЗАЩО ЛИ НИ ПРАВИ НА ЛУДИ СЕГА И КАКВО СИ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКО И ВСИЧКИ СМЕ ЗАБРАВИ ЛИ И НИ Е ХВАНАЛА СКЛЕРОЗАТА ТА НЕ ПОМНИМЕ? МИНЖЕВ НЕ ТАКА БЕ ИМА ОЩЕ МЛАДИ ХОРА КОИТО ПОМНЯТ ОНОВА ВРЕМЕ. 25 ГОДИНИ СЪМ ЖИВЯЛ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ И ПАМЕТТА МИ Е ОСТРА КАТО БРЪСНАЧ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЙТА СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ.
24
А някои курабии, които го лапаха на Мавъра, и ограбиха няколко Импексови дружества, бяха демократи и като се налапаха, станаха комунисти. Но за тях нещо премълчавате..
25
ЩО СЕ НЕ ГРЪМНЕШ И ВЕДНАГА ЩЕ ОТИДЕШ ПРИ БАЙ ТОШО, ЩОМ ТОЛКО ТИ ЛИПСВА, КАКО МИЛКЕ, МАРЕ!?
26
Айде смешки.След 5 год.работа давали апартамент.Пълни глупости.Хората живееха в тристаен по 3-4 поколениа / семейства/ и нямаха никакви изгледи за жилище.Не лъжете, че било хубаво. Хубаво беше за партийните функционери, активните борци и децата им За другите дори и с качества беше трудно да се докажат
27
Na ivcho mu plashtat ot america big time !!!
28
апартаментите,не е вярно,а картите за почивка,месец АВГУСТ,се ползваше от комсомолския,а също,дашни каки,тогавашни,златотърсачки.
29
В комунистическия "рай" хората бяха "крепостни"селяни.Имаше "жителство".Ако някой поскаше да живее в някой град трябваше да муразрешат-да му дадат "жителство".Обаче, ако иска да пътува на Запад-не му разрешаваха,защото може да "забрави" да се върне.По границите стреляха.Чакаше се ред за хладилник, цветен телевизор,за кола-поне 10 г.
30
Да го ду.хаш - през 1983 след 3 години работа в "Монтажи " (Илиянци) и подписан договор за още 2 години, ми дадоха апартамент в София (комплекс Толстой) срещу 6000 лева. Сле две години и двамата ми братя си взеха апартаменти (в Надежда) по същата схема. Така че да има да вземаш, не продавай краставици ни краставичар!
31
Тази мадама, авторката, очевидно не е живяла при "социализъма". Боже, какви глупости е написала във втората част изкукуригалата комунистка!!!
32
имам болки в краката и също много неща опитах и дори операция си правих – всичко се върна обратно.Този крем ми помогна много- мажа дебел слой и замотавам с бинт, за да не попие в дрехите. Разликата се вижда веднага! Сега поне коленете не отичат и не болятhttps://bit.ly/2qaijq3
33
Правило първо- чети и после говори.В училище чети и тогава отговаряй.В университета чети и тогава отивай на изпит.В живота и на работа чети. И сега чети кв."Владиславово"---блоковете са на хим заводи. кв."Възраждане"---на военните кв."Младост"...Корабостроителен завод ,БМФ, летище Варна Няма повече да изброявам да не Ви оттекча,но........ хората са там в блоковете,заводите ги няма.
34
Ивайло Минджев е ветропоказател и свиркаджия.
35
Г-жо Милка Михайлова , Лъжете много. Почти нищо не е вярно от това , което сте написали. Дами и господа , Въпреки политическите Ви пристрастия , е задължително да пишете ИСТИНАТА.
36
spomenachte indjev,a zabravichte ivan garganelo-donosnik nomer 1
37
Токът ти бил 5 лева,ама 1 час го има,три часа спрян и то при наличие на 6 реактора??! Работа имало за всички,ама за 5 лева на ден!Апартамента ти го давали,ама ако им е кеф ,както се дава слама на тъпо говедо каквото си ти!Трябва да си или много тъп и умствено ограничен или възползвал се напълно от потосмукачната ком. система за да я хвали или превъзнасят!
38
За комунягите винаги е било хубаво- сега също!Червените герберасчета цицат яко държавата! Да,имаше сигурност и спокойствие- като във "фермата" свинете и тогава,и сега живеят на гърба на народа!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Жена се връща ядосана вкъщи, носейки голям куфар. Още от вратата подхваща мъжа си:
- Край, омръзна ми! Напускам те! Ето, и куфар си взех да си събера багажа - отивам си обратно при мама!
- Късно е, тя преди малко дойде тук. Напуснала баща ти...

няма нови новини
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
сега
1669
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Алкохолът убивал повече от туберколозата, насилието и СПИН накуп
x