Проблемите в ЦСКА нямат край

Футбол

Проблемите в ЦСКА нямат край

9748
преди 5 часа
Проблемите в ЦСКА нямат край
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦСКА поднови тренировки днес преди обяд на клубната база в Панчарево, съобщи официалният сайт на червените. Отборът се подготвя за предстоящото гостуване на Добруджа от първия кръг на турнира за Sesame Купа на България. Двубоят е в Добрич на 29 октомври (вторник) от 13:30 часа.
 
Треньорът Александър Томаш със сигурност няма да може да разчита на шестима играчи за гостуването на Добруджа - Браян Кордоба, Мика Пинто, Джейсън Локило, Аарон Исека, Зюмюр Бютучи и Густаво Бусато. 
 
Ето какво написаха от ЦСКА за кадровите си проблеми:
 
"Заниманието включваше различни упражнения за комбинативност и скоростна техника, както и двустранна игра. Защитникът Браян Кордоба продължава да се готви на облекчен режим и няма да е на разположение за следващия двубой, както и Мика Пинто и Джейсън Локило, които получиха мускулни контузии в последния шампионатен мач. С тима не се готви още и Густаво Бусато, получил тежка травма срещу Ботев (Враца), както и Зюмюр Бютучи, който още не е възстановен от вирусно заболяване. Аарон Исека също продължава да лекува контузия в коляното".
 
Утре ЦСКА ще тренира от 10:30 ч. в Панчарево, а в 13:15 ч. старши треньорът Александър Томаш ще даде пресконференция в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски". След това отборът ще замине за Добрич.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи след категоричната победа (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи след категоричната победа (НА ЖИВО)
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК