Провал! Рефер изхвърли Литекс от Лига Европа (обновена)

ЧАС ПИК

Провал! Рефер изхвърли Литекс от Лига Европа (обновена)

8570
на 09.07.2015
Провал! Рефер изхвърли Литекс от Лига Европа (обновена)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандално решение на главния рефер на мача Литекс - Йелгава изхвърли българския тим от Лига Европа. Двата тима завършиха 2:2 на стадиона в Ловеч, като второто попадение на гостите от Латвия бе от очевидна засада. 

Два гола за "оранжевите" вкара Йонсен (24,56). Точни за тима от Балтика пък бяха Ос (11) и Диало (60). Първата среща приключи при 1:1 и с гол повече на чужд терен Йелгава продължава напред в надпреварата, пише sportal.bg. 

В 68-ата минута главният рефер съвсем спокойно можеше да свири дузпа в полза на Литекс, тъй като Асприля бе дръпнат за фланелката в наказателното поле, но си затвори очите.

Гостите от Латвия откриха резултата в 11-ата минута, след като едно изпълнение на корнер се оказа златно за Йелгава. Топката на два пъти нацели гредите, но в крайна сметка Ошс реализира попадение.

Литекс се върна в играта с перфектен елегантен прехвърлящ удар на Бьорн Маарс Йонсен, който матира изтичалия да го пресреща Икстенс, а това стана в 25-ата минута на двубоя.

Домакините опитаха да наложат лек натиск към вратата на гостите, но Рафаел Перес и Бумал не успяха да дадат аванс на Литекс. В същото време Малашенокс пропусна да направи резултата 2:1 в полза на Йелгава, след като от точката на дузпата в последната минута на полувремето прати топката в аут.

През втората част Литекс заигра по-добре и в 56-ата минута Страхил Попов намери добре Йонсен и той препарира за втори път Икстенс. Радостта на домакините беше само 4 минути, след като в 60-ата минута Диало успя да изненада Баривиера с глава и топката влетя в мрежата на Литекс, а резултатът стана 2:2.

До края на двубоя Литекс направи всичко възможно да отбележи трети гол, но това не стана, а гостите разчитаха на контраатаки и статични положения. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК