Проверяват преизбирането на Николас Мадуро

Америка

Проверяват преизбирането на Николас Мадуро

10635
на 20.08.2024
Проверяват преизбирането на Николас Мадуро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Членове на Върховния съд на страната посетиха Националния избирателен съвет в Каракас.

препоръчано

Магистратите, придружени от международни наблюдатели, сравняват извадка от физическите резултати с тези в електронната база. Целта е да се докаже дали публикуваните данни са достоверни, предава Нова телевизия.

Само преди ден опозицията проведе нови протести срещу обявеното преизбиране на Николас Мадуро с 52% от вота. Неговите политически противници твърдят, че лидерът на опозицията е истинският победител.

Върховният съд на Венецуела, който е считан от противниците на режима за подвластен на управляващата партия, обяви че още проверява резултатите и че опозицията не е представила доказателства за твърденията си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК