ПРОВОКАЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ! "Политико" с нова поръчкова статия - не спират с помията по Екатерина Захариева

Акценти

ПРОВОКАЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ! "Политико" с нова поръчкова статия - не спират с помията по Екатерина Захариева

239402
на 18.09.2024
ПРОВОКАЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ! Политико с нова поръчкова статия - не спират с помията по Екатерина Захариева
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С нова поръчкова статия лъсна "Политико". Изданието, в което явно влияние имат конкурентите и опонентите на Екатерина Захариева, отново я удря с провокативен материал. Той е поредният, след като преди десетина дни бе изпълнена скандална поръчка на ППДБ. Тогава Захариева бе натопена за продажба на паспорти, за да бъде лансиран Юлиан Попов за еврокомисар.

препоръчано

Само веднъж на всеки пет години Европейският парламент има власт над Европейската комисия. Настоящият момент е един от тези случаи.

През следващите няколко седмици евродепутатите ще изслушат 26-те кандидати за комисари, номинирани от председателя на Комисията Урсула фон дер Лайен.

„Не всички от тях ще оцелеят“, пише "Политико", като в това число включва българския кандидат за еврокомисар Екатерина Захариева.

Според медията остриетата са насочени и към Захариева и тя е „мишената“, по която евродепутатите ще се съсредоточат.

Като причина се посочва случаят от 2018 година, когато името ѝ бе замесено в скандал с продажба на български паспорти.

Захариева отхвърли обвиненията и не последваха съдебни действия.

Разбира се, това не пречи на опонентите й и най-вече на поръчковото издание "Политико" да припомнят изфабрикувания скандал от преди 6 години в опит да злепоставят Захариева.

В интервю за ПИК преди време бившият депутат от "Продължаваме промяната" Радостин Василев разкри, че лично Кирил Петков си е поръчвал статии в "Политико". Негова приятелка, автор в изданието, написа една такава през май тази година, насочена срещу Бойко Борисов и Делян Пеевски. Затова са логични съмненията, че ударите по Захариева в "Политико" са насочени именно от кръга на ППДБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК