Прогноза: ГЕРБ ще запази гласовете си, реформаторите - едва ли

Политика

Прогноза: ГЕРБ ще запази гласовете си, реформаторите - едва ли

8006
на 10.09.2015
Прогноза: ГЕРБ ще запази гласовете си, реформаторите - едва ли
Автор:   ПИК

Със забраната за преминаване на руски самолети през нашето въздушно пространство, ние заехме страната на САЩ, категоричен е Иво Инджов

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кадиев си преследва свои собствени интереси. Той и жена му си имат собствени възгледи, свързани с енергийния бизнес. Той е богат депутат и малко странна птица в Народното събрание. Това заяви в предаването "Факторът Кошлуков" по Канал 3 медийният експерт, политолог и преподавател в Софийския университет доктор Иво Инджов.

препоръчано

"С кандидатурата си за кмет на София, той ще отслаби БСП и ще подпомогне ГЕРБ и Реформаторския блок. Социалистите продължават да се разцепват. Михаил Мирчев във всеки случай застъпва една по-лява политика", допълни той.

"Управляващите не възприеха румънския вариант за антикорупционния закон. Този закон представляваше сливане на различни институции и възможност за анонимни доноси, което е опасно", поясни политологът. 

Иво Инджов коментира и темата за Русия и забраната за преминаване на руски самолети през територията на страната ни. "България заема страна на САЩ. Според "Ню Йорк Таймс" ние сме помолени от Щатите да спрем преминаването на руски самолети през нашето въздушно пространство", информира медийният експерт.

"ГЕРБ ще запази гласовете си, за Реформаторите се съмнявам. БСП ще се бори за по-добро представяне, отколкото на парламентарните избори. Има мобилизация сред електората на социалистите".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК