Проговори лекарката от Враца, дала положителна проба за алкохол

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Проговори лекарката от Враца, дала положителна проба за алкохол

21347
на 12.01.2023
Проговори лекарката от Враца, дала положителна проба за алкохол
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

“Нямам никаква представа как се е получила тази положителна проба. Вече бях с хипертонична криза и ми бяха направени инжекции по повод сваляне на кръвното налягане”, разказа д-р Диана Димова ексклузивно пред bTV по повод положителната ѝ проба за алкохол.

препоръчано

Медичката твърди, че е отишла да работи в спешното на Враца, за да е близо до сина си. От медикаментите, които приема заради придружаващи заболявания на морфинова основа, било възможно дрегерът да отчете алкохол. 

От полицията потвърдиха, че кръвната ѝ проба за алкохол е положителна. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК