Проговори Люба на Димо от P.I.F. - ето какво й казал певецът, преди да си отиде от този свят

Час Пик ГЛАВНА

Проговори Люба на Димо от P.I.F. - ето какво й казал певецът, преди да си отиде от този свят

30560
на 14.02.2021
Проговори Люба на Димо от P.I.F. - ето какво й казал певецът, преди да си отиде от този свят
Автор:   ПИК

Беше шок. Не знаех с какво да го облека. Това каза в откровен разговор за последните дни на един от любимите гласове на България - Димо от P.I.F., когото загубихме в края на миналата година, жената до него Люба.

препоръчано

55 дни без Димо. Болка и любов. Празнина, тишина и мрак.

Сега майката на двете му деца и любовта на живота му ще трябва да се научи да живее без него. С болка. Но и с любов, защото хората като Димо не са обречени на забрава.

„Той успяваше да живее в момента. Той не искаше смъртта да му се случва сега. Не мога да кажа, че се е страхувал. Казваше ми: „Ако нещо се случи с мен, искам да знам, че сте добре”, сподели тя. 

Люба каза, че не е питала Господ защо това се е случило на нея. Интересувала се е защо се е случило на него.

„Хората не знаеха за него, че е много раним. С детско сърце, с което преживява всяко нещо”, разказа момичето на Димо. 

Самата тя е изкарала коронавируса и дори по едно време заедно с Димо, докато съвсем не е било ясно как се оправят децата им. Вестта за смъртта му я застигнала по телефона, тъкмо когато дъщеричката им била приключила участието си с тържествена рокля в коледно празненство онлайн. И добре че след това около тях винаги имало хора, които разказвали оптимистични случки, в които Димо винаги успявал да излезе от невероятни и безизходни ситуации.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това