"Продиджи" призоваха феновете да направят шпалир на погребението на Кийт Флинт

Шоу свят

"Продиджи" призоваха феновете да направят шпалир на погребението на Кийт Флинт

12618
на 24.03.2019
Продиджи призоваха феновете да направят шпалир на погребението на Кийт Флинт
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В социалните мрежи излезе призив от групата "Дъ Продиджи" феновете на самоубилия се Кийт Флинт да го изпратят с шпалир на погребението му, съобщава Контактмюзик.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Траурната церемония ще бъде в петък, 29 март. Въпреки че погребението е частно, от "Дъ Продиджи" призоваха феновете да отдадат почит на музиканта, като образуват шпалир в последния му път, откъдето ще мине процесията в Брейнтри, графство Есекс.

Групата пусна в "Туитър" карта и маршрута на катафалката. Фенове могат да изпратят цветя в местната църква "Дева Мария".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК