Продължават разследването и обиските по случая с кокаиновите банани

Крими

Продължават разследването и обиските по случая с кокаиновите банани

13180
на 18.08.2019
Продължават разследването и обиските по случая с кокаиновите банани
Автор:   ПИК

Обиски се провеждат в цялата страна в складовете на фирмата получател на бананите с кокаин от Еквадор.

75 кг наркотик беше открит вчера в кашони в склада в Бургас.

Проверяват се три бази на фирмата в София, една във Варна и една в Пловдив. Причината е, че част от бананите, които са получени с кораб на пристанище Бургас в края на юли, вече са изпратени към тези бази. Проверява се дали в тези количества няма също укрит кокаин.

Започнала е съвместна работа с италианската служба за разследване на наркотрафика, както и с власите в Латинска Америка, откъдето е доставката на банани, предаде БНТ.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК