Продължават събарянето на незаконни бараки в "Столипиново"

Региони

Продължават събарянето на незаконни бараки в "Столипиново"

17055
на 03.10.2018
Продължават събарянето на незаконни бараки в Столипиново
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

35 незаконни постойки ще бъдат премахнати в следващите няколко дни в пловдивския квартал „Столипиново“, съобщи за Дарик кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков.

препоръчано

Става въпрос за павилиони и гаражи, намиращи се в различни улици в квартала. Акцията започна тази сутрин с премахването на два обекта на ул. „Вратцата“ и още три на ул. „Храбрец“. Някои от собствениците са започнали сами да отстраняват незаконните си постройки. "От началото на годината сме премахнали над 250 обекта, които не отговарят на законовите изисквания. Непрекъснато правим огледи, издаваме констативни протоколи и заповеди. За нас това е всекидневна дейност“, подчерта още Николай Чунчуков.

В района предстои и бутане на незаконни къщи, но това ще стане не по-рано от края на месеца, уточни още Чунчуков.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК