ПРОИЗВОЛ: Кирил Петков с кола на НСО и без "Гражданска отговорност" в Лефкада (СНИМКА)

Епицентър

ПРОИЗВОЛ: Кирил Петков с кола на НСО и без "Гражданска отговорност" в Лефкада (СНИМКА)

113762
на 27.06.2023
ПРОИЗВОЛ: Кирил Петков с кола на НСО и без Гражданска отговорност в Лефкада (СНИМКА)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков е бил засечен да се връща от кратката си ваканция на гръцкия остров Лефкада с държавна кола, съобщи afera.bg.

препоръчано

След тяхна проверка е станало ясно, че черният автомобил "Мерцедес Вито" с рег. номер СА6982ХА е на Националната служла за охрана. Нещо повече - ванът е без платена "Гражданска отговорност".

Бившият премиер е бил заснет на българо-гръцката граница по-рано днес. Може би е имал планове да остане за още няколко дни в южната ни съседка, но насрочената в последния момент за 16 часа днес лидерска среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е наложила спешното му завръщане.

Припомняме, че миналия петък Кирил Петков и компания поставиха 7 условия пред партията на Бойко Борисов и поискаха срещата да се случи още на следващия ден - събота.

Според запознати родният Джон Траволта е бързал да се срещне с Борисов и свитата му, за да замине спокойно към остров Лефкада, където да се отдаде на своето хоби - кайта.

ГЕРБ и Борисов го отрязаха за среща, но това не му попречи да отпращи на юг. Е, затова пък, ваканцията му преключи предсрочно.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК