Прокопиев в паника: Опитомете Кирил Петков!

Акценти

Прокопиев в паника: Опитомете Кирил Петков!

671092
на 12.06.2024
Прокопиев в паника: Опитомете Кирил Петков!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Иво Прокопиев, менторът на “Да, България” е в потрес от събитията през последните дни: ППДБ е на трето място, Христо Иванов подаде оставка, враждите и раздорите в коалицията ескалират.

препоръчано

Това научих от обкръжението на издателя на “Дневник” и “Капитал” - неговите издания, които губят тираж, трафик и влияние.

Иво Прокопиев започнал да настоява за общото явяване на ПП и ДБ на изборите и формирането на съвместна парламентарна група, след като топлите му отношения с Кирил и баща му Петко изстинали до степен на замръзване. Посланието му към Христо Иванов било: Опитомете Кирил Петков. Той е невменяем и само прави бели. На бизнеса вреди.

Но месец преди началото на предизборната кампания за вота 2 в 1 на 9 юни, председателят на “Да, България” заявил, че не издържа вече и ще хвърли оставка на 10 юни, независимо от резултата. Той бил огорчен и унизен от маниера на Кирил Петков и Асен Василев да правят каквото си поискат, без да се съобразяват с коалиционните партньори. Председателят на ДСБ Атанас Атанасов търпял пренебрежителното отношение единствено в очакване да получи висок държавен пост преди да излезе окончателно в пенсия.

Иво Прокопиев се притеснявал от оплакванията на своите журналисти, че отношението към тях е подигравателно - като към слугински придатък на ППДБ и Найо Тицин - всички четат ПИК и се интересуват какво пише в сайта, казвали репортерите - нас само ни подиграват вече.

Впрочем, в изборния ден, в най-силните моменти на излъчванията по ПИК тв са регистрирани по 30 000 влизания на секунда.

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК