Прокуратурата задържа мъж, нарушил заповед за защита от домашно насилие

Темида

Прокуратурата задържа мъж, нарушил заповед за защита от домашно насилие

5413
на 23.08.2022
Прокуратурата задържа мъж, нарушил заповед за защита от домашно насилие
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 40-годишен мъж, нарушил заповед за защита от домашно насилие.

препоръчано

На 20.08.2022 г. около 21, 20 часа , обвиняемият К.П. влязъл в двор на къщата на И.Д. в жк „Враждебна“  в София, като по този начин нарушил заповед за защита от домашно насилие, в която гласяло, че не трябва да доближава жената и жилището й на не по-малко от 100 метра. След като влязъл в двора, К.П. отказал да излезе и казал на И.Д., че ще я убие.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 296, ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода". 

К.П. е осъждан. Предвид възможността да извърши друго престъпление, прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК