Прокуратурата иска 5 г. затвор за кмета на Септември

Политика

Прокуратурата иска 5 г. затвор за кмета на Септември

8214
на 09.05.2019
Прокуратурата иска 5 г. затвор за кмета на Септември
Автор:   ПИК

Продължава заседанието на Окръжния съд в Пазарджик по делото срещу кмета на Община Септември Марин Рачев за укриване на данъци, предаде Радио „Фокус“. В края на изложението си по делото прокурорът Паун Савов поиска налагането на наказание от 5 години лишаване от свобода и конфискация на имущество на подсъдимия.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Един от адвокатите на Марин Рачев - Васил Василев, пледира за невиновност на обвиняемия. Като доказателство на тезата си той посочи, че според показанията на някои от свидетелите е имало цистерни, в които е съхраняван остатъкът от горивото, което не е било продадено. Адвокат Василев цитира отделни моменти от показанията на свидетели, според които Рачев е разполагал с необходимите цистерни за съхранение на остатъка от гориво, установен за инкриминирания период, и това гориво е било там, а не е било продадено без необходимото осчетоводяване и отчитане като приход. Според защитника показанията им са достоверни и няма данни по делото, които да подлагат на съмнение твърденията на свидетелите. Пледоариите по делото продължават повече от 6 часа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК