Прокуратурата повдига обвинения на Джиджи Ибрямов

ТЕМА

Прокуратурата повдига обвинения на Джиджи Ибрямов

31264
преди 22 часа
Прокуратурата повдига обвинения на Джиджи Ибрямов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес разследващите ще дадат повече информация за задържането на независимия депутат Джейхан Ибрямов. Той няма имунитет, след като ЦИК и председателят на Народното събрание снеха и двата, които притежаваше - на народен представител от ДПС и на кандидат-депутат от "Алианс за права и свободи".

препоръчано

В четвъртък от държавното обвинение удължиха мярката на близкия до Ахмед Доган кандидат за народен представител на 72 часа.

Предстои да му бъдат повдигнати обвинения за търговия с влияние.

Джейхан Ибрямов беше задържан за 24 часа в сряда вечер, след което бе отведен в следствения арест. А адвокатът му каза, че задържането е по разследване за купуване на гласове.
Според обвинението в периода от 25 септември до 2 октомври тази година Ибрямов поискал и взел „дар’, за да упражни влияние при вземане на решение от длъжностни лица от Министерството на отбраната, във връзка със службата им.

А след като държавното обвинение удължи мярката на Джейхан Ибрямов - съпругата му Биршен обяви, че в знак на протест започва гладна стачка в Триъгълника на властта. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК