Прокуратурата погна джигит, шофирал с 3,07 промила алкохол в кръвта

Темида

Прокуратурата погна джигит, шофирал с 3,07 промила алкохол в кръвта

4621
на 22.02.2022
Прокуратурата погна джигит, шофирал с 3,07 промила алкохол в кръвта
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски районен съд срещу 40-годишен мъж, шофирал след употреба на алкохол.

препоръчано

Около 18,55 ч. на 17.11.2021 г. обвиняемият Н.Ц. управлявал лек автомобил, марка „Ауди“, по бул. ,,Тодор Каблешков“ в гр. София, когато бил спрян за полицейска проверка, след като направил забранен обратен завой. По време на проверката полицейските служители усетили миризма на алкохол и му направили тест с „Дрегер 7410+“, който отчел резултат от 2,78 на хиляда концентрация на алкохол на базата на издишания през устата въздух. Обвиняемият бил придружен до болнично заведение, където му била взета проба за изследване. Резултатите показали, че Н.Ц. е шофирал с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно 3,07 на хиляда.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели.

Предстои делото срещу Н.Ц. да продължи в съда.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК