Прокуратурата погна 54-годишен за домашно насилие

Темида

Прокуратурата погна 54-годишен за домашно насилие

7158
преди 5 часа
Прокуратурата погна 54-годишен за домашно насилие
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По искане на Районна прокуратура – Кюстендил, Териториално отделение – Дупница съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо И.И., привлечен в качеството на обвиняем за извършени от него престъпления по чл. 144, ал. 3, т. 1 и т. 2, вр. ал. 1, по чл. 144, ал. 3, т. 1, вр. ал. 1, по чл. 131, ал. 1, т. 5а, вр.чл. 130, ал. 1 и по чл. 170, ал. 2, вр. ал. 1 от НК.

препоръчано

Около 01,00 ч. на 14.10.2024 г. 54-годишният И.И. влязъл в чужд имот на ул. „Череша“ в гр. Бобошево. Той с ловкост прескочил оградата, прекосил двора и проникнал в къщата през входната врата. Намерил стаята, в която се намирала съпругата му В.И. и й се заканил с убийство. Нападнал с нож Л.Х., като му нанесъл порезна рана в областта на крака и му се заканил с убийство. Блъснал жената, вследствие на което тя паднала, и избягал.

За случилото се бил подаден сигнал на телефон 112. Извършителят бил задържан от полицейските служители в гр. Дупница.

В хода на разследването по делото е установено, че обвиняемият И.И. от години работел в Италия, като често се връщал в страната. През м. август 2024 г. съпругата му В.И. му съобщила за желанието си да се разделят, което той възприел.

На 08.09.2024 г. двамата се уговорили за среща в гр. Дупница, за да обсъдят развода. Още с влизането на жената в жилището им обвиняемият й нанесъл побой. След случилото се пострадалата била прегледана и освидетелствана от лекар, но не съобщила за упражненото спрямо нея насилие на органите на реда.

Действията по производството продължават под надзора на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК