Прокуратурата подгони каналджия на мигранти от Афганистан

Темида

Прокуратурата подгони каналджия на мигранти от Афганистан

4273
на 18.10.2022
Прокуратурата подгони каналджия на мигранти от Афганистан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Районната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем 56-годишния Т.Ч. за каналджийство на мигранти от Афганистан.

препоръчано

На 17 октомври 2022 г., на автомагистрала „Тракия“ полицейски автопатрул спрял за проверка товарен автомобил „Мерцедес“, управляван от Т.Ч. Камионът се движел в посока към София. При извършването на проверката  в товарното помещение на автомобила били установени 75 чужди граждани, всички мъже, граждани на Афганистан. Между тях имало и непълнолетни момчета.  Водачът не представил свидетелство за управление за съответната категория. Извършена е била проба с техническо средство, което е отчело, че Т.Ч. управлява автомобила след употреба на наркотични вещества – амфетамин. Той е дал кръвна проба.

Т.Ч. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Пазарджик. Чуждите граждани са настанени в миграционен център.

Разследването по делото е в активна фаза.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК