Прокуратурата поема случая с малтретираното във Велинград дете

Темида

Прокуратурата поема случая с малтретираното във Велинград дете

12413
на 30.05.2024
Прокуратурата поема случая с малтретираното във Велинград дете
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Районна прокуратура-Пазарджик наблюдава досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда на малолетно дете от длъжностно лице от персонала на детска градина във Велинград. Разследването се води по чл. 131, ал. 1, т. 2 и т. 4 от Наказателния кодекс. Кадри от проявеното насилие са разпространени в медиите и социалните мрежи. 

препоръчано

В момента се извършват действия по разследването - разпити на свидетели. Предстои по делото да бъдат назначени експертизи и да бъдат проведени допълнителни процесуално-следствени действия, съгласувани с наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Пазарджик – Териториално отделение-Велинград. Първоначалният срок за приключване на разследването е двумесечен.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК