Вход
София
Времето в София 8 o C

Прокуратурата предаде на съд мъж, пребил жена си и се заканил да я убие

Прокуратурата предаде на съд мъж, пребил жена си и се заканил да я убие

на 29.10.2020
7817
0
Прокуратурата предаде на съд мъж, пребил жена си и се заканил да я убие
Автор: ПИК
29.10.2020
0
7817

Обвиняемият К. К. и пострадалата М. К. били съпрузи и живеели в апартамент в гр. София. След раждането на детето им отношенията между тях се влошили. К. К. започнал редовно да употребява алкохол, след което ставал агресивен към М. К.

НЕЧОВЕШКО: Пиян младоженец преби жена си до смърт на сватбата

НЕЧОВЕШКО: Пиян младоженец преби жена си до смърт на сватбата

В района на Новосибирск мъж убил жена си в деня на...

на 04.10.2020

​На 02.03.2019 г. около 22,15 ч. К. К. и съпругата му си били вкъщи. След като бил употребил алкохол, К. К. отишъл в спалнята при М. К. и детето,започнал да обижда М. К., след което започнал да ѝ нанася многократно удари по главата с ръце. Когато тръгнал да излиза от стаята, обвиняемият се обърнал към М. К. като ѝ се заканил: „Тая вечер ще те убия, разбра ли?“. Отправените закани възбуди у пострадалата основателен страх за осъществяването им, тъй като преди това той ѝ бил нанесъл множество удари. След като излязъл от стаята, М. К. подала сигнал на телефон 112. На място пристигнали полицейски служители, които отвели К. К. в полицията. Пристигнал и екип на ЦСМП, който указал медицинска помощ на пострадалата.

​През лятото на 2019 г. К. К. и М. К. били в дома си. К. К. отново бил употребил голямо количество алкохол. В един момент той започнал да упражнява физическо и психическо насилие спрямо М. К., като ѝ крещял, обиждал я и я изритал по крака. Подобен инцидент се случил и на 19.08.2019 г. около 20.00 ч. М. К. и детето били в спалнята, когато К. К. влязъл при тях и започнал да обижда пострадалата, след което ѝ нанесъл удари с юмруци в областта на главата. М. К. не подала сигнал за случая.

​На 24.08.2019 г. около 17.00 ч. К. К. отново консумирал алкохол и започнал да се заяжда с М. К. Тя предположила, че напрежението може да ескалира и решила с детето да гостуват на нейни роднини. Около 19,15 ч. М. К. започнала да прибира дрехи за детето, когато в стаята влязъл К. К. Тя му обяснила, че тази вечер ще отидат при роднини, за да няма скандали. К. К.много се ядосал и ѝ казал, че детето няма да ходи никъде. Започнал да я рита с крака в областта на тялото, стискал я за врата и нанесъл удар в областта на главата, в следствие на който М. К. залитнала към врата и си ударила главата.След това К. К. изгонил съпругата си от дома им.

Пострадалата веднага подала сигнал на телефон 112. На място пристигнали полицейски служители, които задържали обвиняемия К. К. След този случай М. К. напуснала жилището и подала молба по Закона за защита от домашно насилие.

Предстои делото да продължи в Софийски районен съд.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22709
архив

Две блодндинки си говорили:
-Абе муцка много хубава походка.
-Да нали,минах през кръчмата

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x