Прокуратурата привлече като обвиняема насилие 39-годишната, нападнала мъжа си с нож

Темида

Прокуратурата привлече като обвиняема насилие 39-годишната, нападнала мъжа си с нож

18069
на 21.06.2024
Прокуратурата привлече като обвиняема насилие 39-годишната, нападнала мъжа си с нож
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Под ръководството на Районна прокуратура – Враца се водят действия по разследване по досъдебно производство за извършени престъпления по чл. 131, ал. 1, т. 5а, вр. чл. 130, ал. 1 от НК – причиняване на телесна повреда, и по чл. 144, ал. 3, т. 1 и т. 3, вр. ал. 1 от НК – закана с убийство. Деянията са извършени в условията на домашно насилие.

препоръчано

Установено е, че на 20.06.2024 г. в имот в гр. Враца 39-годишната К.И. нанесла удар с нож в областта на рамото на мъжа, с кого живеела на семейни начала – 38-годишния Г.Г. Освен това тя му се заканила с убийство, насочвайки към него хладното оръжие.

Пострадалият е бил приет в болнично заведение с прободна рана и оток, като след оказване на лекарска помощ е изписан в стабилизирано общо състояние.

По делото е извършен оглед на местопроизшествието с изземване на веществени доказателства, разпитани са свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза. Събрани са доказателства за виновността на К.И.

С постановление на наблюдаващия прокурор тя е привлечена в качеството на обвиняема и е задържана за срок до 72 часа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК