Прокуратурата проверява тоновете опасни отпадъци край Червен бряг

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Прокуратурата проверява тоновете опасни отпадъци край Червен бряг

12600
на 01.07.2020
Прокуратурата проверява тоновете опасни отпадъци край Червен бряг
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Прокуратурата се заема с незаконните опасни боклуци, струпани в силажна яма на ТКЗС край Червен бряг. В края на май ви показахме над 60 тона отпадъци, загробени под земен насип, съобщава Нова телевизия.

Според експертите балите не са български и са дошли от чужбина. Вероятно са били заровени поне преди 2 години. По мнението на специалистите това са отпадъци от  акумулатори и електроника. 

Първоначалните замервания сочат, че те не са радиоактивни, но все пак са опасни заради киселината, която съдържат.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК