Прокуратурата разследва замърсяването на река Струма

Региони

Прокуратурата разследва замърсяването на река Струма

9082
преди 5 часа
Прокуратурата разследва замърсяването на река Струма
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Под ръководство на Районна прокуратура – Перник се извършват действия по разследване и други процесуални действия по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 352, ал. 1 от Наказателния кодекс.

препоръчано

На 27.09.2024 г. в гр. Перник били замърсени водите на река Струма. В резултат на това е създадена опасност за животните и растенията в замърсения участък от реката. 

На местопроизшествието е извършен оглед от екип от разследващи органи от ОД на МВР – Перник, в хода на който са иззети представителни проби от замърсените води за изследване. Предстои назначаването на съответните експертизи за установяване на причината за замърсяването на реката. Провеждат се и разпити на свидетели.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК