Прокуратурата разследва убийството на куче

Темида

Прокуратурата разследва убийството на куче

3343
на 02.03.2021
Прокуратурата разследва убийството на куче
Автор:   ПИК

Районна прокуратура – Пловдив, наблюдава досъдебно производство за проявена жестокост към гръбначно животно - куче.

препоръчано

Териториално отделение – Карлово, следи досъдебно производство за престъпление по чл. 325б ал. 1 от Наказателния кодекс – за проявена жестокост към гръбначно животно – куче, като е причинена противозаконно смъртта му. 

На 1 март е бил подаден сигнал в Карлово, в Териториално отделение  – Карлово, към Районна прокуратура - Пловдив, че в землището на Сопот, в местността Малкият друм, е намерено мъртво куче с неустановена порода.

Животното имало кървяща рана по тялото. Извършен е бил оглед и назначена ветеринарно-медицинска експертиза за установяване причините за смъртта, както и средството за причиняване на нараняването. До момента няма данни животното да е било регистрирано по съответния ред. Изяснява се дали има собственик. Предвиденото наказание за извършеното деяние е до 3 години „лишаване от свобода“.  

Първоначалният срок за приключване на разследването е двумесечен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО) ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това