Вход
София
Времето в София 16 o C

Прокурорите от Златоград и полицаите от София и Кюстендил също подкрепиха Иван Гешев

Прокурорите от Златоград и полицаите от София и Кюстендил също подкрепиха Иван Гешев

на 11.09.2019
5328
8
Прокурорите от Златоград и полицаите от София и Кюстендил също подкрепиха Иван Гешев
Автор: ПИК
11.09.2019
8
5328

Нови становища и декларация в подкрепа на зам.-главния прокурор Иван Гешев за следващ "обвинител №1" са постъпили във Висшия съдебен съвет (ВСС).

След стотиците прокурори и следователи от цялата страна и обвинителите от РП-Златоград изразиха своята положителна оценка за работата на зам.-главния прокурор. "В негово лице ние виждаме колега, който е доказан професионалист, с дългогодишен стаж и опит в системата на Прокуратурата на Република България и с избирането му ще се спомогне за утвърждаването на имиджа на прокуратурата, ще се постигнат положителни резултати в борбата с престъпността, както и утвърждаване и надграждане на постигнатите през предходните години положителни резултати в работата на ПРБ. Предвид това подкрепяме изцяло кандидатурата на г-н Иван Гешев за главен прокурор на Република България, която считаме че е най-подходяща и отговаря на законовите, моралните и професионалните изисквания за заемане на тази длъжност",смятат прокурорите от Златоград.

Освен тях и ръководството на полицията в София, както и колегите им от Кюстендил са изпратили становища в подкрепа на Иван Гешев. "Във връзка с номинацията на г-н Иван Гешев от страна на прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, за участие в процедурата по избор на нов главен прокурор на Република България, в качеството ми на директор на Областна дирекция на МВР - Кюстендил, заявявам подкрепата на ръководството на областната дирекция. Опитът, дейността и авторитетът на г-н Гешев като магистрат, като административен ръководител на Специализираната прокуратура и като заместник-главен прокурор, свидетелстват за висока професионална компетентност и нравствени качества, които са съответни на изискваните за позицията и за законосъобразно осъществяване на правомощията по смисъла на чл. 136, ал, 5 и чл. 138 от Закона за съдебната власт на главен прокурор, а така също и на обществените очаквания в тази връзка", пишат в становището си полицаите от Кюстендил.

"Господин Гешев в качеството си на ръководител на Специализираната прокуратура с наложения стил на работа, съчетан с последователност, компетентност и отстояване на върховенството на закона, дават необходимата увереност в ежедневната работа на служителите на МВР", смятат столичните полицаи.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(8)
1
И как точно подкрепят Откачалкото Ванчо, що не кажете? Или по нареждане на некоя от трите прасета е пуснато окръжно, да се подкрепи извратеният Ванчо с декларации. Да не мислите, че някой е питал работещите? Поредната простотия с която кого заблуждават, дори и себе си не могат.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Като свършат районните прокуратура и полицейски управления, подкрепа ще дадат циганските махали от всички градове и паланки.
5
Пълни простотии.
6
СЕГА КОМУНЯЦИТЕ ЩЕ ТЪРСЯТ НЯКЪКВА СЛАБОСТ НА ГЕШЕВ,АКО НЕ Я НАМЕРЯТ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА РОДНИНИТЕ.... БИЛ СЪМ НА КУРС --- КАК ВЕРБУВАТ КОМУНИСТИТЕ...
7
Г-н Цветанов да си подаде оставка и от апартамента си с пазарна цена 1,5 млн. лв., г-жа Цачева също да подаде оставка от апартаменти си с пазарна цена 1 млн. лв., г-н Пламен Георгиев и той да подаде оставка от тризонета си с пазарна цена 360 000 ерво, да си стягат тримата бохчите и да се запътват за излежаване, кой по 20 г., кой по 30 г., кой по 40 г. затвор, съгласно високия морален стандарт на ГЕРБ, приложен към Десислава Иванчева - 20 г. затвор за 187 000 евро поискан, но неполучен подкуп. (Да припомним, че г-н Цветанов влезе в политиката само с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, а г-жа Цачева, преди да постъпи в ГЕРБ, беше гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин.)
8
На цц наследниците в мвр. Пийнал и на скамейката Ромео състарен.. Те купят тука ап.. Близо детската, близо ущето... А младата, брат ли е, баща ли и е, не биллит.. в 12 надоднение от долния етаж или 24 часа, а вие ко идвате десанта спат я марш тука, ша кажа на моят брат полисай а и адвоката.. Заплахи.. И то на кои.. Сиган ката с деца и бебе, моят син полисай става. Лошо Цветанов няма, но поне комунистите за много неща трябваше да ни предопредите, а не сега сиганка.. Ти оупи къща ма, що тука, тука за да ти дам ап без пари, но няма да е, кой даде сто хил. Давам и заминавам при Цветанов в София града голяма.. Иване, иване свърши нашето хбане, отивам в София да стана уроспия...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 23275
архив

Между приятели:
– Кои жени ти харесват повече – тези, които много говорят, или другите?
– Кои други?

няма нови новини
Днес: 212
hot
най-четени новини в момента
сега
2872
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
МВР с горещи подробности пред ПИК за случващото се под моста "Чавдар" в София (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Пръстен доказва, че Тутанкамон е управлявал заедно с извънземни
x