ПРОЛЕТЕН ФЕВРУАРИ: Слънчево и тихо, градусите скачат до 22. Ето къде ще е най-топло (КАРТА)

Акценти

ПРОЛЕТЕН ФЕВРУАРИ: Слънчево и тихо, градусите скачат до 22. Ето къде ще е най-топло (КАРТА)

29166
на 09.02.2024
ПРОЛЕТЕН ФЕВРУАРИ: Слънчево и тихо, градусите скачат до 22. Ето къде ще е най-топло (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През нощта времето бе почти безоблачно, със слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Минималните температури през днешния ден ще бъдат между 0° и 8°, в София около 3°. На места сутринта видимостта ще бъде временно намалена от мъгли, но през деня в по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините - умерен югозападен вятър и максималните температури ще бъдат по-високи, в сравнение с вчера, между 17° и 22°, в София около 17°.

препоръчано

По Черноморието сутринта, главно по южното крайбрежие, видимостта ще бъде намалена, а след обяд ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са от 19° до 22°. Вълнението на морето ще се усили до 2-3 бала.

Ветровито ще се задържи за пореден ден в планините, с умерен, временно силен вятър с посока от запад-югозапад. Температурите ще продължат да се повишават - по високите върхове ще са вече над нулата, а най-чувствително ще бъде затоплянето в планинските курорти - максималните температури там ще са от 7° на Алеко до 14° в Боровец и 16° в Пампорово.

В източната половина от Балканите със силен вятър от югозапад ще се пренася по-топъл въздух и температурите още ще се повишат. Повече облаци, а на места и валежи от дъжд, ще има над северозападните райони от полуострова.

Валежи се очакват и у нас. Още в събота облачността ще започне да се увеличава и в неделя на места, главно в Южна България, ще бъде с валежи от дъжд. Ще духа умерен и силен югозападен вятър. Ще вали и в началото на новата седмица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК