ГОРЕЩО
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ДПС изнесе информация за охраната на Пеевски и разби на пух и прах всички спекулации на ППДБ
"АЗ СЪМ БЕЗПРЕКОСЛОВНО ЛУД!": Ето я цялата истина за обезумелия Радостин Василев, лъснала чрез съдебно-психиатрична експертиза (ДОКУМЕНТИ/ВИДЕО)
ЕКОЛОЗИ НА БУНТ! “Брезник Минералс” и “Асарел Медет” крадат златото на Брезник и унищожават природата
ЕКШЪН В ПИК TV! Навряха Асен Василев в миша дупка: Абсолютен шарлатанин! След като съсипа финансите на България, сега иска да наруши закона (ВИДЕО)
НЕУДОБНО РАЗКРИТИЕ! ДБ дала съгласието си за кабинета на Пеевски в Народното събрание. Балабанов: Било им е удобно да пият кафетата си там (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Петя Василева, Варна
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг охлюви
1 глава лук
5/6 стръка пресен джоджен
1 връзка лапад
1 ч.ч. фиде
1/2 ч.ч. ориз
4 с.л. олио
1 с.л. червен пипер
сол на вкус
лют червен пипер (по желание)
Начин на приготвяне:
Сложете тенджера с вода на котлона. Възварете я. Пуснете охлювите във врящата вода. Сварете охлювите. Нарежете на ситно лука, джоджена и лапада. Добавете ги към охлювите. Прибавете олиото, ориза и фидето. Подправете със сол, червен пипер и щипка лют червен пипер.
Сладкиш със сини сливи
413237
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336046
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97426
на 26.02.2019
Джолан в питка
147767
на 05.06.2018


