ГОРЕЩО
Гроздан Караджов: Правителството беше много добър екип - заварихме отчаяна ситуация, закъсали реформи и затова работихме усилено
ОТГОВОРЪТ Е МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ: Върна ли Радев услугата на ПП за лозунга "С вас сме, г-н Президент", като ги изпра за скандала "Ала-бала с президента"
ИТН хвана на къс пас Асен и Денков за охраната на Пеевски, а Кики - за вечерята с Лена в Солун
В какъв контекст свършват приказките и започват ШАМАРИТЕ И ЮМРУЦИТЕ?! Надежда Йорданова от разградската самодейна полит-група на олигарха Иво Прокопиев е толкова безпомощна, че...(ВИДЕО)
Чичо Румен се уплаши, дръпна ръчната на партийния проект
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Петя Василева, Варна
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг охлюви
1 глава лук
5/6 стръка пресен джоджен
1 връзка лапад
1 ч.ч. фиде
1/2 ч.ч. ориз
4 с.л. олио
1 с.л. червен пипер
сол на вкус
лют червен пипер (по желание)
Начин на приготвяне:
Сложете тенджера с вода на котлона. Възварете я. Пуснете охлювите във врящата вода. Сварете охлювите. Нарежете на ситно лука, джоджена и лапада. Добавете ги към охлювите. Прибавете олиото, ориза и фидето. Подправете със сол, червен пипер и щипка лют червен пипер.
Сладкиш със сини сливи
412175
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336012
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97330
на 26.02.2019
Джолан в питка
147728
на 05.06.2018


