ПРОЛЕТНИ КАПРИЗИ! От Запад облачността се разкъсва, на Изток ще вали дъжд

Акценти

ПРОЛЕТНИ КАПРИЗИ! От Запад облачността се разкъсва, на Изток ще вали дъжд

12466
на 11.04.2023
ПРОЛЕТНИ КАПРИЗИ! От Запад облачността се разкъсва, на Изток ще вали дъжд
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес от запад облачността временно ще се разкъса, но над Източна България ще се задържи значителна и там ще продължи да вали дъжд, на места валежите ще са значителни. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 12° и 17°, в София - около 12°. 

препоръчано

Над планините ще преобладава облачно и мъгливо време. На много места ще има валежи от дъжд, над 1500 m - от сняг. Ще духа силен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - около 3°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно, на места със значителни количества валеж. Ще духа умерен и временно силен северозападен вятър. Максимални температури: 9°-10°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК