ПРОЛЕТ ПРЕЗ ЯНУАРИ: Нахлува топъл вятър от югозапад, температурите се вдигат до 17 градуса (КАРТИ)

Акценти

ПРОЛЕТ ПРЕЗ ЯНУАРИ: Нахлува топъл вятър от югозапад, температурите се вдигат до 17 градуса (КАРТИ)

21757
на 05.01.2022
ПРОЛЕТ ПРЕЗ ЯНУАРИ: Нахлува топъл вятър от югозапад, температурите се вдигат до 17 градуса (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е значително по-ниско от средното за месеца. След ясната нощ се очаква днес да преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в източните и планинските райони - умерен югозападен вятър и с него ще се пренася топъл въздух. Минималните температури ще са между 1° и 6°, в София около 1°; максималните - предимно между 12° и 17°, по-ниски на места в Горнотракийската низина и котловините, където ще е почти тихо и ще има ниска облачност или мъгла, в София - около 12°.

препоръчано

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен западен вятър. Ще е топло за сезона с максимална температура на 1200 метра около 13°, на 2000 метра - около 7°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен югозападен вятър. Максимални температури - между 12° и 16°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 6 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 8 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 22 мин. и залязва в 20 ч. и 19 мин. Фаза: три дни след новолуние.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК