Промяната продължава: От чалга - на кокаинов рап. От Учиндолския - на Хазарта. От "Ше ти скъсам г.за" - на "Да ти с.рем на устенцата"

Час Пик ГЛАВНА

Промяната продължава: От чалга - на кокаинов рап. От Учиндолския - на Хазарта. От "Ше ти скъсам г.за" - на "Да ти с.рем на устенцата"

161180
на 14.10.2021
Промяната продължава: От чалга - на кокаинов рап. От Учиндолския - на Хазарта. От Ше ти скъсам г.за - на Да ти с.рем на устенцата
Автор:   Данка Радева

Да бе, промяната продължава, гаранция.

препоръчано

Минаваме от чалгата, от "Ще ти скъсам г.за", от софт варианта - към рап гадориите и химните за ползата от кокаина.

Слави Трифонов все пак може да завиди на мръсотиите, които е изпял Ицо Хазарта. Хамалите от Сточна гара - също. Неговото "поетично" творчество е алманах на цинизма, речник на най-мерзките думи в българския език.

Учиндолския и Хазарта са двете страни на една и съща монета, вулгарната екстремност на субкултурата и кича, които обуначиха мисленето на няколко поколения, подмениха ценностната им система. И сега това "избива" в политически инфантилизъм, в примитивна фенщина, в лековерие, в себеунижението да вярваш на очевидни измамници (по-очевидни и от телефонните!) и да се луташ от електорална крайност в електорална крайност, и то в рамките само на два-три месеца.

свързани новини

Не обяснявайте, че Хазарта бил "много умно момче", "голям талант". Талантът не пропагандира дрогата, разюзданото порно, не обижда каруцарски в песните си, не псува от сцената.

Сценаристите на Слави наистина могат да се изчервят от ето това:

Дай ми един от ония партийни куфари,
да купа на пет п*тки мини купъри.
Ше ти е*а майката, глупак!
Аз съм кандидат-премиер.
Другия път ше ме изберат
и милиони микроби ше умрат.
В момента и ти си като всички – бит пес.
(в Парламента да лапаш пи*ки е бизнес)
Нали ги видех – общественици,
некои ку*ви направиха много пари.
Твоята жена е мойта порно гордост.
(Някой трябва да поеме политическата отговорност!)
Батко, дали да ти не се*ем на устенцата.
На жена ти правим синки по коленцата.
Тя обаче погледна в твоята чиния,
затова остана само в моята чи*ия.
(Искам да ида в парламентаа!)
Иди! – никога нема да имаш хемороиди.

Ето го "таланта", "високата поезия", идола на умнокрасивите. Халал да ви е. След Слави Трифонов ще има ново дъно.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес е най-спокойният и мирен ден - за любов, смирение и прошка АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес е най-спокойният и мирен ден - за любов, смирение и прошка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК