"Промяната" репресира директорка на детска градина, Борисов се закани: Ако не спрете, никога с вас (ВИДЕО)

Акценти

"Промяната" репресира директорка на детска градина, Борисов се закани: Ако не спрете, никога с вас (ВИДЕО)

127021
преди 5 часа
Промяната репресира директорка на детска градина, Борисов се закани: Ако не спрете, никога с вас (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Директорка на столична детска градина е подложена на политическа репресия от страна на "Продължаваме промяната".

препоръчано

Самата тя разкри за проблема пред Бойко Борисов по време на събранието на ГЕРБ-София в понеделник.

"Аз съм унижавана, на моята детска градина не се отпуска нищо. Една цяла група в момента няма къде да играе и аз нарушавам закона и наредбата. Вие това по време на вашето управление бихте ли го позволили?", заяви директорка.

Тя допълни, че очаква наказание от Дирекция "Образование", защото е била на неподходящото място в неподходящото време. Причина за тези репресии е, че новата директорка на Дирекцията е от "Продължаваме промяната". "Така, че утре очаквам да бъда уволнена", заяви още жената.

Думите й разгневиха Бойко Борисов, който ясно показа, че в никакъв случай няма да толерира репресии срещу хората.

"Аз ще те назнача в ГЕРБ и обещавам, че всеки ден ще има пред тази директорка 50 души от нашите младежи с плакати "Оставка" и ще я замерят с домати, докато се върне. Само да те пипнат", заяви Борисов, цитиран от "Трибюн".

Той се обърна към кандидата за депутат Даниела Райчева, не само младежите, но депутатите и съветниците от София, всички да отидат пред кабинета на директорката от ПП.

"Вместо Киро да обикаля по Америка и да търси моите приятели да ме убеждават какво правителство да правят. Да ме чуе: Ако пипнат тази учителка, директорка на детска градина, Атанас Атанасов също да ме чуе - нямате разговор повече с мен. Аз днес за първи път я видях, но ако те репресират хората и то учителите, никога с вас", заяви Борисов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК