"Промяната" се отрече от Алексей Петров - набедиха Радев за спекулациите и се заканиха за прочистят службите

ТЕМА

"Промяната" се отрече от Алексей Петров - набедиха Радев за спекулациите и се заканиха за прочистят службите

51256
на 17.08.2023
Промяната се отрече от Алексей Петров - набедиха Радев за спекулациите и се заканиха за прочистят службите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От "Продължаваме промяната" се разграничиха от информацията, че имат тясна връзка с убития вчера бивша барета и застраховател Алексей Петров.

препоръчано

"Не коментираме спекулации, зад които прозира желанието на президента да няма редовно правителство, за да се върнат "служебните" схеми, недосегаеми заради контрола върху службите за сигурност", заявиха от формацията на Кирил Петков и Асен Василев.

По-нататък в официалната си позиция, разпространена 24 часа след покушението срещу Алексей Петров, от "Промяната" се заканиха да изпълнят това, което коментираха по време на записа от Националния съвет, разтърсил държавата. А именно - овладяването на службите.

"Напомняме, че все още главният секретар на МВР и шефът на ДАНС са назначения на служебното правителство и с подписа на президента Радев.

От ПП сме категорични, че промяна в службите е наложителна и ще работим докато не я постигнем", гласи още позицията на партията. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК