"Промяната" се събуди и поде новата идея на Пеевски

Акценти

"Промяната" се събуди и поде новата идея на Пеевски

186425
на 06.02.2024
Промяната се събуди и поде новата идея на Пеевски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Продължаваме промяната" се събуди и поде новата идея на Делян Пеевски.

препоръчано

Рано-рано тази заран депутатът на ДПС поиска незабавното създаване на временна парламентарна комисия, която да провери фактите и обстоятелствата, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов-Нотариуса.

От ПП пък ще настояват на изслушване в парламента да се яви изпълняващият длъжността главен прокурор Борислав Сарафов.

"Предлагаме в Народното събрание на основание чл. 26 от ПОДНС да бъде изслушан изпълняващият длъжността главен прокурор Борислав Сарафов, както и съгласно предложението на Антикорупционния фонд - да бъде създадена парламентарна комисия, която да събере всички възможни факти и обстоятелства около убийството, възможните мотиви и последствия, както и да проучи наличието на данни за бездействие на Висшия съдебен съвет, Инспектората към ВСС, прокуратурата и другите компетентни органи", обадиха се от ПП.

Предложението ще бъде обсъдено в подробности на редовното заседание на парламентарната група па ППДБ по-късно днес, и внесено по съответния ред в Народното събрание.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК