Просто Киро сипе заплахи изнервен - плаши със затвор бивши управляващи, Европейската прокуратура му помагала

Акценти

Просто Киро сипе заплахи изнервен - плаши със затвор бивши управляващи, Европейската прокуратура му помагала

90459
на 15.05.2022
Просто Киро сипе заплахи изнервен - плаши със затвор бивши управляващи, Европейската прокуратура му помагала
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът Кирил Петков даде поредно сладникаво кризисно интервю по удобна медия. Този път Просто Киро избра Нова телевизия за изявата си, след като преди две седмици блесна в ефира на уж конкурентната Би Ти Ви.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Анонсирано цял ден, интервюто пред скучноватата Лора Крумова, в търсене на някаква по-голяма аудитория, удобно беше изтеглено за след края на финала за Купата между ЦСКА и Левски, който със сигурност, въпреки всички усилия на медията, събра в пъти повече зрители.

Всъщност, изявата на Петков, имаше за цел да отклони вниманието от реалните проблеми - галопиращата инфлация и непрекъснато поскъпващите хранителни, от първа необходимост стоки и горива и изправения до стената бизнес.

Петков отново застъпи тезата, че газа за България, е бил спрян едностранно от "Газпром".

"Доставките от Щатите биха били една възможност, въпреки доставките с кораб, да се договори една цена. Целият свят в момента търси газ. Германия, Франция, всички искат, защото виждат, че доставките от "Газпром", са много рискови. Тук беше въпросът дали България може да влезе при нашите партньори и да каже, че за нас също е важно да имаме достъп до газ. Исках да докажа, че България има опции и никой не може да ни извива ръцете", каза той.

Самата газ от Щатите идва на по-ниска цена от "Газпром". Договорихме и азерската газ да дойде на 1 юли, независимо дали ще е готова гръцката връзка, продължи той.

Стана ясно, че договорът за доставката на втечнения газ, е подписан директно с американска компания. Петков обаче категорично избяга от въпроса коя е тя и така и не назова името й. 

"Ако не се бяхме справили толкова добре, цената от юни щеше да е друга", продължи да се хвали той.

"Явно това правителство набира скорост и хората трябва да се успокоят“, препоръча на гражданите Петков.

По думите му, хората, които, крадели преди това, имали между 6 и 8 месеца, преди да получат възмездие. То обаче нямало да дойде от родната прокуратура, а от Европейската.

Ще говоря с превозвачите, които сега ще протестират в сряда, опита се той да тушира грандиозния протест идната сряда. "Четири пъти ме прекъснаха. И аз казах "Който няма време да ме слуша“, аз си бях отделил от времето и казах: "Ето я вратата"“, оправда се Петков за скандала, който забърка с превозвачите в министерския съвет.

Ако национална катастрофа се води за тях, че след 6-8 месеца ще влязат в затвора, за тях е национална катастрофа, отново заплаши Петков с арести, преследвания и вкарване зад решетките бившите управляващи.

Войната в Украйна е с военни измерения, хвърли пореден бисер Кирил Петков.

В Америка пък разбрали, че неговото правителство, имало за цел да се бори с корупцията. 

Освен това всеки ще може да зарежда до 50 л. гориво на месец с отстъпка от 25 ст. Всички антикризисни мерки пък ще бъдат обявени през следващата седмица, подчерта Петков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Нинова: Борисов прегръща и убива (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Нинова: Борисов прегръща и убива (НА ЖИВО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК