Протестърът Доган разказа ПОЛИТИЧЕСКИ ВИЦ за Джейхан Ибрямов

Епицентър

Протестърът Доган разказа ПОЛИТИЧЕСКИ ВИЦ за Джейхан Ибрямов

112174
преди 4 часа
Протестърът Доган разказа ПОЛИТИЧЕСКИ ВИЦ за Джейхан Ибрямов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Политически виц нарече един от лозунгите на Ахмед Доган от протеста му в подкрепа на арестувания Джейхан Ибрямов бившият евродепутат Асем Адемов. 

препоръчано

През уикенда Сокола се появи в Триъгълника на властта, където неговата секретарка и съпруга на Ибрямов обяви гладна стачка. Пред организираните колкото за два автобуса протестъри Доган говори кратко по мегафона.

"Протестърът Ахмед Доган на един протест казал:

"Наш дълг е да защитим демокрацията и справедливостта, те са нарушени. Това е основната ни цел!".

Как ще защитиш тези ценности, след като си раздавал порции на местни дерибеи, които са удушили демокрацията и са потъпкали справедливостта?

А иначе нашата борба за повече демокрация и справедливост в смесените райони не е спирала и продължава и на тези избори именно заради такива като Ахмед Доган!", заяви по адрес на загрижилия се за демокрацията Доган Асим Адемов. 

Вчера Софийският градски съд реши Ибрямов да остане в ареста. Независимият депутат и кандидат на предстоящите избори обаче ще обжалва решението.

Апелативният съд ще гледа делото в четвъртък и тогава ще бъде взето и крайното решение.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК