Протестът на ресторантьорите блокира "Цар Освободител" - 150 души искат отваряне на заведения и детски кътове (СНИМКИ)

Епицентър

Протестът на ресторантьорите блокира "Цар Освободител" - 150 души искат отваряне на заведения и детски кътове (СНИМКИ)

52215
на 27.01.2021
Протестът на ресторантьорите блокира Цар Освободител - 150 души искат отваряне на заведения и детски кътове (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Около 150 души се събраха общо на сочения за национален протест на ресторантьорите днес. Сред тях има и работещи в детски и занимателни клубове, които също искат да им бъде позволено да работят. Мотивите им са, че училищата ще отворят, но не си дават сметка, че там децата от различните класове не се смесват, както това се случва в школите. 

препоръчано

Ресторантьорите пък се заканват да отворят на 1 февруари, въпреки, че забраната за тях важи до 1 март. 

По-рано ден ПИК разкри, че на протеста ще бъдат вклинени уж като хора от бранша партийци на Мая Манолова. Не се знае каква част от присъстващите всъщност са активисти на нейното движение. 

По-рано днес премиерът Борисов отбеляза, че разбира затрудненията на ресторантьорския и хотелиерския бизнеси. „Разбираме ги и тях, затова и Министерството на труда и социалната политика, и Министерството на икономиката разработиха толкова мерки за подкрепа за близо 2 млрд. лева“, напомни премиерът. Борисов добави, че заедно с помощта за пенсионерите разходите нарастват на около 3 млрд. лв.

Сподели:
Бомба x
Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това