Протестът пее: "Нека мама да изчисти България от всички комунисти" (снимки)

ЧАС ПИК

Протестът пее: "Нека мама да изчисти България от всички комунисти" (снимки)

13452
на 06.07.2013
Протестът пее: Нека мама да изчисти България от всички комунисти (снимки)

Заради дъжда днес демонстрацията срещу властта е по-рехава от обикновено

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днешният протест в столицата срещу властта започна плахо заради изсипалия се пороен дъжд, който съвпадна с традиционния начален час на демонстрацията.

препоръчано

Недоволните от задкулисието запяха весела песничка за повдигане на настроението. Тя гласи: "Нека мама да изчисти България от всички комунисти".

Иначе пред Министерския съвет към 19:00 часа са се събрали около 1000 души. Всички са се скрили под чадъри, а неподготвените за пороя - под стрехите. Вувузели и свирки огласят пространството пред площат "Независимост".

Част от протестиращите се чудят дали да потеглят по обичайния маршрут на протеста или да се приберат на сухо вкъщи. Засега не се забелязват известни лица сред демонстрантите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК