Протест заради Дилма Русеф следва параолимпийския огън в неделя

Америка

Протест заради Дилма Русеф следва параолимпийския огън в неделя

3840
на 03.09.2016
Протест заради Дилма Русеф следва параолимпийския огън в неделя
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Привържениците на Дилма Русеф – вече бивш президент на Бразилия – ще демонстрират в неделя в град Сао Пауло. Новата кампания за протест срещу отстраняването й ще се проведе въпреки забраната от страна на местните власти. Това се посочва в изявление, разпространено в петък от организаторите на протеста - социалните движения "Фронт но безстрашния народ" и "Фронт на народна Бразилия”, предаде ТАСС.

препоръчано

"Ние не смятаме, Министерството на сигурността на щата или полицията могат да „разрешат” или да „забранят” демонстрация на хората. Това право ни е гарантирано от Конституцията. Във всеки случай, ние не искаме да спираме щафетата на огъня преди Параолимпийските игри. Затова, като научихме, че тя е в неделя от 13:00 до 14:10 часа, определихме времето за нашата акция в 15:00 часа", се отбелязва в документа. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК