"Професорът" по внушения на БСП с провокации срещу новата Конституция - трие си постове от срам (СНИМКА)

Политика

"Професорът" по внушения на БСП с провокации срещу новата Конституция - трие си постове от срам (СНИМКА)

112954
на 19.08.2020
Професорът по внушения на БСП с провокации срещу новата Конституция -  трие си постове от срам (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Известният като "професор" по внушенията кадър на БСП Милко Недялков опита да прокара поредното си невярно внушение по повод новото предложения за Конституция на ГЕРБ. Опитът му обаче се оказа безуспешен и малко след това, Милков се поправи, като изтри поста си от фейсбук, но доказателствата остават. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Ужас! Българи, териториалната цялост на Република България е неприкосновена! Герберското недоносче дава възможност на Народното събрание да "решава въпроса за изменение територията на Република България и ратифицира международни договори, предвиждащи такива изменения"! (чл. 169, т. 2) С гласа на 91 народни представители“. 

В опита си да предизвика лавина от гневни реакции, Недялков постигна едва 60-ина харесвания, а в коментарите не закъсня и реакцията на наблюдателни, които информираха всезнайкото, че този текст съществува и в сега действащата конституция, а като/ако бъде избран за депутат във ВНС той ще има възможност да защитава позицията си дали текстът трябва да остане и с колко гласа да се гласуват решения по него.

По-късно Недялков изтри манипулацията в социалната мрежа, като не е ясно кое е провокирало това – дали неговото прозрение, че с подобни писания нищо не печели вече, или с това, че някой го е поставил на мястото му с коментар.

Дали обаче Недялков ще бъде дори само номиниран от столетницата за бъдещ парламентарист, за да остане в историята като депутат от Велико Народно събрание, ако това бъде гласувано или като депутат втори мандат, не е много сигурно.

В града на люляците за него се говори, че в последните години е станал още по злобен и към свои и към чужди, обладан само и единствено от печалбарство и щенията му за още един мандат са продиктувани единствено от това да се пенсионира с високата заплата на депутат и всички други произтичащи от това привилегии. Сегашният мандат на руския възпитаник няма да се запомни с нищо друго, освен с мученето /буквално!!!/ му от трибуната на НС.

Според хората той не е допринесъл нищо за благото на своите избиратели от област Ловеч – нито с личния си авторитет на депутат, нито като част от партията му, която вече дълги години не може да се добере до управлението на страната със спечелени избори.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК