"Професорът" по внушения на БСП с провокации срещу новата Конституция - трие си постове от срам (СНИМКА)

Политика

"Професорът" по внушения на БСП с провокации срещу новата Конституция - трие си постове от срам (СНИМКА)

113877
на 19.08.2020
Професорът по внушения на БСП с провокации срещу новата Конституция -  трие си постове от срам (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Известният като "професор" по внушенията кадър на БСП Милко Недялков опита да прокара поредното си невярно внушение по повод новото предложения за Конституция на ГЕРБ. Опитът му обаче се оказа безуспешен и малко след това, Милков се поправи, като изтри поста си от фейсбук, но доказателствата остават. 

препоръчано

„Ужас! Българи, териториалната цялост на Република България е неприкосновена! Герберското недоносче дава възможност на Народното събрание да "решава въпроса за изменение територията на Република България и ратифицира международни договори, предвиждащи такива изменения"! (чл. 169, т. 2) С гласа на 91 народни представители“. 

В опита си да предизвика лавина от гневни реакции, Недялков постигна едва 60-ина харесвания, а в коментарите не закъсня и реакцията на наблюдателни, които информираха всезнайкото, че този текст съществува и в сега действащата конституция, а като/ако бъде избран за депутат във ВНС той ще има възможност да защитава позицията си дали текстът трябва да остане и с колко гласа да се гласуват решения по него.

По-късно Недялков изтри манипулацията в социалната мрежа, като не е ясно кое е провокирало това – дали неговото прозрение, че с подобни писания нищо не печели вече, или с това, че някой го е поставил на мястото му с коментар.

Дали обаче Недялков ще бъде дори само номиниран от столетницата за бъдещ парламентарист, за да остане в историята като депутат от Велико Народно събрание, ако това бъде гласувано или като депутат втори мандат, не е много сигурно.

В града на люляците за него се говори, че в последните години е станал още по злобен и към свои и към чужди, обладан само и единствено от печалбарство и щенията му за още един мандат са продиктувани единствено от това да се пенсионира с високата заплата на депутат и всички други произтичащи от това привилегии. Сегашният мандат на руския възпитаник няма да се запомни с нищо друго, освен с мученето /буквално!!!/ му от трибуната на НС.

Според хората той не е допринесъл нищо за благото на своите избиратели от област Ловеч – нито с личния си авторитет на депутат, нито като част от партията му, която вече дълги години не може да се добере до управлението на страната със спечелени избори.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГОРЕЩО В ПИК TV!
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК