Проф. Антоанета Христова: Политическата ситуация има характеристики на преврат

Акценти

Проф. Антоанета Христова: Политическата ситуация има характеристики на преврат

82009
на 01.05.2021
Проф. Антоанета Христова: Политическата ситуация има характеристики на преврат
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Има много планове отзад, които не са ни известни. С едни думи се влиза, действията сочат друго. Ситуацията, в която се намираме, има по-скоро характеристиките на преврат, отколкото на предаване на мандат", каза пред "Нованюз" проф. Антоанета Христова, политически психолог.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

По нейните думи има изключителен хаос, заедно с народняшко щастие, че революционери са успели да имат мнозинство и да се държат агресивно в парламента, но това плаши публиката.

"Имаме партии, които не могат да направят правителство и победител, който е в опозиция. Тези, които не искат да направят правителство, приемат много бързо закони. Най-големият не прави правителство, другите не искат. Властта се взема от малцинството по недемократичен начин", изрази опасения психологът.

Според нея няма формулировка на посока на развитие на държавата.

"Или е некомпетентност, или е целенасоченост. Целта е хаос, след него следват избори, на които вероятно ще се възпроизведе още по-голям хаос", прогнозира проф. Христова.

"БСП се старае да е алтернатива, но не успява, това е като в любовта - стараеш се, но не се получава. Единствената задача на това правителство е да подготви изборите", заяви още тя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! НСО дала секретна информация, че Гешев е следен от Мартин Нотариуса. Бившият главен прокурор: Потресен съм от некомпетентността на Атанас Славов! Борисов прави всичко само и само да не влезе в Магнитски (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! НСО дала секретна информация, че Гешев е следен от Мартин Нотариуса. Бившият главен прокурор: Потресен съм от некомпетентността на Атанас Славов! Борисов прави всичко само и само да не влезе в "Магнитски" (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК