Проф. Антоанета Христова: Случаят с Ива Николова показва болшевишко просташкия манталитет на тълпата

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Проф. Антоанета Христова: Случаят с Ива Николова показва болшевишко просташкия манталитет на тълпата

136862
на 13.08.2020
Проф. Антоанета Христова: Случаят с Ива Николова показва болшевишко просташкия манталитет на тълпата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Политическият психолог проф. Антоанета Христова също осъди остро бруталното нападение над Ива Николова, което се случи днес. 

препоръчано

Водещата на ПИК TV Ива Николова бе атакувана днес по време на работа до парламента от фашизоидните метежници на Христо Иванов и Мая Манолова. 

Припомняме, че Николова си тръгваше от парламента, където отрази извънредното идване на депутатите, но на излизане от Народното събрание бе обградена от озверялата тълпа, блокирана и замеряна с домати и яйца. Полицията не се намеси да арестува метежниците, които нападат жена на работното й място и дори не й помогна да се измъкне от блокадата.

Редица журналисти и общественици осъдиха нападението над Николова, която за разлика от казионните телевизии, винаги излъчва всичко на живо и показва какво се случва директно и на момента, което не позволява никакви манипулации и измислици, като тези на Канна Рачева от Божков ТВ, например.

Ето какво написа Христова във фейсбук: 

"Случаят с Ива Николова показва болшевишко просташкия манталитет на тълпата. Всеки, който мисли различно, за тях е враг. Това няма нищо общо с толерантното, демократично мислене. Тези, наистина са опасни и вредни!"

Вижте как метежниците блокираха водещата на ПИК TV Ива Николова докато си тръгва от работа от парламента, където предаваше на живо днешното заседание:  

По-рано на уличната акция бе и Христо Иванов, който нахъсваше хората си, нападнали след това Ива Николова

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов на старта на кампанията: Направих всичко възможно, за да няма избори! ППДБ счупиха правителството, защото са знаели, че са затънали в корупция! Целият свят се възмути от думите на Асен Василев за Мария Габриел (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов на старта на кампанията: Направих всичко възможно, за да няма избори! ППДБ счупиха правителството, защото са знаели, че са затънали в корупция! Целият свят се възмути от думите на Асен Василев за Мария Габриел (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК