Проф. Антоанета Христова съсипа опозицията: Никой не иска предсрочни избори

Политика

Проф. Антоанета Христова съсипа опозицията: Никой не иска предсрочни избори

42182
на 20.01.2020
Проф. Антоанета Христова съсипа опозицията: Никой не иска предсрочни избори
Автор:   ПИК

БСП внася поредния си опит за недоверие, като този път са заложили на тема екология. Според социалистите държавата се е провалила, а катализатор за новия опит на Корнелия Нинова да трупа активи преди червения конгрес на който се надява да бъде избрана отново е именно Перник.

препоръчано

Според политическия психолог проф. Антоанета Христова никой не в парламента не иска предсрочни избори, а ще ставаме свидетели единствено на политическо говорене. "Партиите са уморени, а малките са наясно, че може и да не влязат в нов парламент", заяви Христова.

По думите й посланията на правителството около водната криза в Перник е, че се управлява с едни от най-добрите експерти, което е добре, но е трябвало да се направи по-рано.

"Виждаме, че всичко това се управлява именно с тази експертиза. Нито обществената нагласа е за предсрочни избори нито партиите са достатъчно силни, за да променят това", каза още пред БНТ проф. Христова.

Тя допълни, че управляващата партия показва, че се учи в движение. "Видяхме как Борисов на два пъти извади партията и спечели изборите. Виждаме и сега как реагира бързо. Надявам се прокуратурата ще продължи да си върши работата и тази криза ще изиграе ролята на обеца на ухото и всички критики към правителствата направени към този момент ще се проектират към нещо, а именно да се използва добрата експертиза", заяви проф. Христова.

Тя е категорична, че всичко което върви в момента в социалните мрежи е фалшив бунт, който не се реализира нито по улицата, нито на избори, а обществото изчаква, защото вижда, че има действия по проблемите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това