Вход
София
Времето в София 2 o C

Проф. Антоанета Христова съсипа Червен Кольо: Кремъл прокарва политиките си през Румен Радев и платени агитки от Васил Божков

Проф. Антоанета Христова съсипа Червен Кольо: Кремъл прокарва политиките си през Румен Радев и платени агитки от Васил Божков

на 07.09.2020
84697
0
Проф. Антоанета Христова съсипа Червен Кольо: Кремъл прокарва политиките си през Румен Радев и платени агитки от Васил Божков
Автор: ПИК
07.09.2020
0
84697

„Аз много се притеснявам, че в последно време анализаторите се превръщат в прекалено ярко знаме в разбирането на протеста. Понятието легитимност се дефинира от избори, ние имаме законно избрано правителство. Нелигитимност означава, че избраното управление не може да предложи политики и да взима решения, което ние нямаме в случая“, категорично заяви проф. Антоанета Христова и заяви, че в цялата история на България има чужди битки.

Тук е важно да има историци и са разбират от тези влияния, има влияние от страна на Кремъл към Румен Радев“, заяви още проф. Христова пред Нова телевизия. Съвсем естествено Червен Кольо не се съгласи и се изпъна, че имало криза, а Радев бил чист и добър. Разбираемо даде за пример лумпените на Бабикян, които опорочиха празника на Съединението, като представителна извадка.

„Една група, която излиза и оспорва изборите, които са законни във всяка една следваща минута може да излезе и да оспори и следващите избори. Колко са хората, кои са хората, кой стои зад тях, какво ни предлагат. Към този момент те не предлагат нищо. Преди предлагаха Велико Народно събрание. Откакто почна тази криза, Борисов обира всички грешки на прехода, което накара голяма част от българите да се чувстват губещи“, заяви още проф. Христова.

Съвсем очаквано Кольо Колев се превъплъти в кожата на Арман Бабикян и заговори за проверките в „Хиполенд“, без да уточни, че проверките са планови и нямат нищо общо с метежите.

„Това не е народно въстание. Това е въстание на определена група от хора, които организирани от триото направиха протест от поредица от кризи. Това са три кризи събрани в едно, които помогнаха и катализираха ситуацията“, заяви още Христова и допълни, че освен интересите на Кремъл у нас, които се прокарват през Румен Радев, както и изпратените от Васил Божков платени метежници. 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19033
архив

Перничанин отишъл при врачка. Тя го погалила по корема и рекла: - Ще проходиш! - Бе, да те е** у врачката... Па я си 'одим! Излязъл навън, погледнал - няма му голфа!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x