Проф. Владимир Чуков с версия защо Израел "проспа" терористичната атака на "Хамас"

Близък изток

Проф. Владимир Чуков с версия защо Израел "проспа" терористичната атака на "Хамас"

26707
преди 5 часа
Проф. Владимир Чуков с версия защо Израел проспа терористичната атака на Хамас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Самият Бенямин Нетаняху, който е бил предупреждаван, че "Хамас" готвят атака, не е вярвал. Тезата на Нетаняху е била, че след като Израел храни палестинците в Газа, тя няма да нападнат своите работни места. Шефовете на военното разузнаване и на контраразузнаването са били на почивки на 7 октомври, като впоследствие те си подадоха оставките. Няколко часа не е имало кой да вдигне хеликоптерите, а "Хамас" влизат на 14 км навътре в Израел. Всичко това говори, че никой не е очаквал палестинската атака.

препоръчано

Това заяви арабистът проф. Владимир Чуков, който коментира първата годишнина от терористичния акт на "Хамас" срещу Израел. 

"Три месеца преди терористичния акт "Хамас" са тренирали отвличане на заложници. Когато е съобщено на Нетаняху за атаката, той е бил много изненадан и не е вярвал. На него му е обяснявано, че израелската армия не е готова за битка с терористите от "Хамас". Той не е вярвал, че хора, които работят в Израел, ще си нападнат работните места. Това е причината да бъде "проспана" тази терористична атака", разкри Чуков пред Нова нюз. 

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК