Проф. Георги Рачев: Днес е най-студеният ден от юни, идната седмица ще е...

ЧАС ПИК

Проф. Георги Рачев: Днес е най-студеният ден от юни, идната седмица ще е...

293122
на 28.06.2024
Проф. Георги Рачев: Днес е най-студеният ден от юни, идната седмица ще е...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес е най-студеният ден от юни. Месецът си отива с повече от 3 градуса над нормата. Такова чудо не е имало в България - толкова последователни дни с горещо време. Това каза пред бТВ проф. Георги Рачев.

препоръчано

От Северозапад ще проникне по-хладен въздух и от вторник до петък ще има нормално време за сезона, което ще е по-хладно. Ще има валежи на повече места. Възможни са градушки, но на малко места, каза той. Нататък не се виждат нови валежи, изтъкна той.

ДНес и утре в Германия ще бъде много топло, но в понеделник в Берлин ще е 20 градуса, отново имаме по-хладна Западна Европа, а над Балканите е кърваво червено от жега, каза Рачев.

В понеделник ще е 35 градуса. Ще има валежи, но няма да се понижава сериозно температурата в следващите дни, посочи той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК