Проф. Георги Рачев: Изпращаме топъл и сух октомври - времето е много хубаво

ЧАС ПИК

Проф. Георги Рачев: Изпращаме топъл и сух октомври - времето е много хубаво

21354
преди 5 часа
Проф. Георги Рачев: Изпращаме топъл и сух октомври - времето е много хубаво
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На Мусала е плюс 2 градуса. Днес ще прибавим два градуса и към минималните, и към максималните температури, и така до сряда. Ще изпратим месеца топъл и сух и ще започнем и другия месец така. Това каза проф. Георги Рачев.

препоръчано

На празника Димитровден ще е топло, посочи той.

В неделя Балканите остават едно от най-топлите места. Много хубаво, наднормено време. Месецът си отива с градус и половина повече от нормалното, каза професорът.

Валежите не са в норма. Варна и София връзват гащите, но в останалата част положението е много тежко. В язовирите Ясна поляна и Камчия има вода за 5 месеца.

Тази година ще е най-топлата от всички, откакто се водят наблюдения.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК